logo as
   [983] ΠΟΤΕΡΣ ΜΠΑΡ ΤΑΟΥΝ - ΚΑΝΒΕΙ Final 1-2  [992] ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-0  [986] ΤΡΟΥΡΟ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΙΜΑΟΥΘ Final 0-0  [987] ΧΑΝΒΕΛ ΤΑΟΥΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΑΡΚΓΟΥΕΙ Final 4-0  [984] ΤΑΝΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΕΣΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΕ Final 0-1  [985] ΤΙΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΙΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Final 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί η Αναγέννηση!
 2/12/2021

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες για την φάση των «16» του κυπέλλου, ο ΑΟΑΝ υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η μοναδική ομάδα που έχει απομείνει από την Γ’ Εθνική στη διοργάνωση. Πέντε γύρους χρειάστηκαν να περάσουν οι Κρητικοί για να φθάσουν ως εδώ και ο αντίπαλος θεωρητικά τους επιτρέπει να ελπίζουν σε ένα ακόμα θαύμα. Διαπρέπει και στο πρωτάθλημα η ομάδα από το Λασίθι, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στον όμιλο όπου προηγείται. Την Κυριακή δεν αγωνίστηκαν οι κυανόλευκοι, πορεύονται ξεκούραστοι. Όπλο η άμυνα, πλήρης η αποστολή για τον κόουτς Νίκο Σουργιά.

Όλα δεξιά κυλούν για την Αναγέννηση μέχρι στιγμής στη σεζόν. Εξαιρετική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, με πιο πρόσφατο το θρίαμβο στο Θεσσαλικό ντέρμπι επί του Ολυμπιακού Βόλου (4-0). Τώρα έχει την ευκαιρία για μια ιστορική πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου κόντρα σε αντίπαλο μικτότερης κατηγορίας. Καλοδουλεμένη ομάδα από τον Περικλή Αμανατίδη οι κιτρινόμαυροι., Καλή και στο δημιουργικό κομμάτι όπου σκοράρει με άνεση, αλά εκεί που διαπρέπει είναι η αμυντική λειτουργία. Άλλη κλάση η Αναγ΄’εννησγη, επιλέγουμε το διπλό !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδίτσας 2 (1.85)