logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Σημεία με καλή τύχη!
 2/12/2021

Η Τότεναμ και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχουν καλή τύχη στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και μαζί τους θα «κολλήσω» και τον άσσο της Λάτσιο στο Καμπιονάτο.

992. Τότεναμ – Μπρέντφορντ 1 (1,55)

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική και θα ρισκάρουμε στον άσσο της Τότεναμ επί της Μπρέντφορντ για τους παρακάτω λόγους. Η Τότεναμ προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά το κακό της ξεκίνημα και με τον Ιταλό Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της δείχνει σημάδια βελτίωσης καθώς πήρε ισοπαλία 0-0 από την Έβερτον και στη συνέχεια νίκησε 2-1 τη Λιντς (το παιχνίδι με την Μπέρνλι αναβλήθηκε). Η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της ματς και δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Η Τότεναμ έχει 4 νίκες σε 6 εντός έδρας ματς, διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον άσσο με απόδοση 1,95! Σημειώστε ότι στις 5/01/2021 Τότεναμ – Μπρέντφορντ 2-0 σε νοκ άουτ ματς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Συνολικά η η Τόττεναμ έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία παιχνίδια της με την Μπρέντφορντ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από τις 16/09/1998 και μετά!

994. Λάτσιο – Ουντινέζε 1 (1,60)

Η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Ουντινέζε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προέχεται από δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Γιουβέντους (0-2) και Νάπολι (4-0) και δεν έχει περιθώριο για νέα αποτυχία. Η Λάτσιο μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και απέναντι στην Ουντινέζε έχει καλές αναμνήσεις. Συγκεκριμένα η Λάτσιο μετρά έξι νίκες (μία στο Κύπελλο) και μία ήττα στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ουντινέζε από τις 13/09/2015 και μετά. Η Ουντινέζε έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ενώ δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσσος με απόδοση 1,60 έχει καλή τύχη!

997. Μαν. Γιουν. – Άρσεναλ 1 (1,90)

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αφού διαθέτει καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Οι «μπέμπηδες» δεν έχουν κανένα περιθώριο αποτυχίας καθώς έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια τους με αποτέλεσμα να ξεπέσουν στην 10η θέση. Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ βρίσκεται σε φόρμα με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα10 τελευταία της ματς από τις 11/09/21 και μετά αλλά παρόλα αυτά εκτιμώ ότι θα περάσει δύσκολο βράδυ στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάϊτεντ έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Γερμανό Ραλφ Ράνγκνικ και συνήθως όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Η Μάν. Γιουν. θα παραταχθεί χωρίς τους Καβάνι, Πογκμπά και Βαράν ενώ η Άρσεναλ χωρίς τους Κολασινατς και Τσάκα. Σημειώστε ότι η Μάντσεστερ έχει σημειώσει 97 νίκες έναντι 84 της Άρσεναλ ενώ 53 φορές αναδείχθηκαν ισόπαλες σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτως έδρας από τις 13 Οκτωβρίου 1894(!) και μετά.