logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα στην Μαν. Γιουν.
 2/12/2021

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει για την Πρέμιερ Λιγκ, διεξάγεται σήμερα, ανάμεσα στην Μαν. Γιουν και την Αρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ». Χωρίς περιθώρια οι «κόκκινοι διάβολοι», θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα κόντρα σε μια Αρσεναλ που δείχνει σε καλή κατάσταση αλλά δεν αποτελεί φόβητρο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι αν και προηγήθηκε, έχοντας πλέον μόνο μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές. Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο έως το τέλος της σεζόν, αν ο Γερμανός δεν προλάβει την Άρσεναλ θα συνεχίσει με τον Μάικλ Κάρικ. Έχει κρατήσει μόλις δύο ανέπαφες εστίες φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εκτός οι μπακ Βαράν, Σο ο μέσος Πογκμπά, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μαγκουάιρ, αμφίβολος ο επιθετικός Καβάνι.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες έστω και δύσκολα με Νιούκαστλ, φτάνοντας πλέον προ των πυλών της τετράδας με μόνο μία ήττα σε δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της είτε δεν θα δέχεται κανένα γκολ, είτε πάνω από δύο. Η περσινή νίκη της στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μοναδική για το πρωτάθλημα από το 2006.

Εκτός ο μέσος Τζάκα και ο μπακ Κολάσινατς, αμφίβολος o επιθετικός Σάκα.

Εκτίμηση: Μπορεί η Μαν. Γιουν να μην πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, αλλά σίγουρα μετά την ισοπαλία με την πρωτοπόρο Τσέλσι, πήρε ψυχολογία και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Αρσεναλ. Πιθανόν και το σκορ να πάει ψηλά, οπότε ο συνδυασμός του άσου με το over αυξάνει και την απόδοση.





Βαθμολογία 2023-24