logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

N. Ζελιαναίος: Μπεσίκτας και Φούλαμ!
 3/12/2021

Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με δικαίωσαν στο χθεσινό κουπόνι αλλά την «πάτησα» με την Λάτσιο που δέχθηκε γκολ στο 90΄+9΄ και αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με την Ουντινέζε. Στο σημερινό πρόγραμμα θα ρισκάρω στην Μπεσίκτας και στην Φούλαμ.

108. Κασίμπασα – Μπεσίκτας 2 (1,84)

Το παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην γειτονική Τουρκία και θα ρισκάρω στο διπλό για τους παρακάτω λόγους. Η Μπεσίκτας απογοητεύει καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες (2 νίκες και 6 ήττες στα τελευταία 8 ματς) και δεν έχει άλλο περιθώριο αποτυχίας. Επίσης αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον τεχνικός της Σερτζέν Γαλτσίν αφού σε περίπτωση νέας αποτυχίας θα απολυθεί! Η Κασίμπα έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες στα 10 τελευταία ματς και δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. H Μπεσίκτας μετρά τέσσερις νίκες και μία ήττα στα 5 τελευταία της ματς κόντρα στην Κασίμπασα, εντός και εκτός έδρας, από τις 24/05/2019 και μετά! Το διπλό με απόδοση 1,84 είναι πρόκληση!

139. Φούλαμ – Μπόρνμουθ 1 (1,81)

Το ντέρμπι κορυφής της Τσάμπιονσιπ (21η αγωνιστική) Φούλαμ – Μπόρνμουθ στο «Γκρέιβεν Κότατζ» μαγνητίζει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα καθώς οι δύο ιστορικές ομάδες είναι φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Η Φούλαμ με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της οδηγεί την κούρσα με 43 βαθμούς και η Μπόρνμουθ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 42 βαθμούς. Η Φούλαμ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε σύνολο εννέα αγώνων από τις 16/10 και μετά ενώ η Μπόρνμουθ έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία της ματς από τις 3/11 και μετά. Σημειώστε ότι η Φούλαμ έχει την πιο «καυτή» έδρα της κατηγορίας με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στις 20/04/2019 Μπόρνμουθ – Φούλαμ 0-1!