logo as
   [858] ΜΠΛΑΟΥΜΠΛΙΤΖ ΑΚΙΤΑ - ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ Final 1-1  [861] ΤΣΕΣΠΑΚΟΥΣΑΤΣΟΥ - ΚΑΣΙΒΑ Final 1-3  [860] ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ - ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ Final 0-1  [859] ΟΚΑΙΑΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Αποστολή στο Καζάν
 3/12/2021

Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στο Μιλάνο, έχει σούπερ ψυχολογία και πάει στο Καζάν κόντρα στην Ουνίκς για να αναζητήσει την δεύτερη διαδοχική νίκη μακριά από το ΣΕΦ.

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η Ουνίκς Καζάν γύρισε στην Ευρωλίγκα αλλά δεν περιμένει και πολλά πράματα . Ο νέος κόουτς Περάσοβιτς είναι λάτρης του επιθετικού μπάσκετ και για αυτό έφερε και τον Χεζόνια! Κράτησε ένα κομμάτι του κορμού της και θα είναι μια μεσαία ομάδα που θα σκοράρει και θα κάνει ζημιές αλλά δεν έχει δυνατή έδρα. Θα είναι ρυθμιστής όμως.

Άρχισε άσχημα με δύο κακές ήττες εντός αλλά παίζοντας απρόσμενα άμυνα συνέρχεται και έκανε το μπαμ με την Ρεάλ μέσα και διέλυσε το Μιλάνο. Πλέον έχει 6 νίκες στα 7 τελευταία! Τρομερή ανατροπή από -18 με Άλμπα εντός και διέλυσε τον Αστέρα εκτός!

Ο Ολυμπιακός από πέρσι κάνει βήματα προόδου και μπαίνει και σε μια νέα εποχή καθώς μετά από μια 10ετία δεν έχει πια τον Βασίλη Σπανούλη που αποσύρθηκε. Βέβαια έτσι η ομάδα έχει καλύτερους ρόλους και είναι πιο σύγχρονη καθώς κράτησε τον κορμό και με τον κόσμο έχει πάλι δυνατή έδρα. Ο στόχος είναι τα πλέι οφς καθώς είναι ενισχυμένος και γύρισε και στην Α 1.

Αήττητος εντός και με πολύ καλή άμυνα. Πολύ καλός και εκτός παρά τις ήττες λόγω δύσκολου προγράμματος. Χάλασε η ψυχολογία του από την ήττα εντός με ΠΑΟ στην Ελλάδα. Αλλά με12/16τρ στο ημίχρονο(!)διέλυσε το Μιλάνο στην Ιταλία!

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2016-17 75-90 59-88

* Στις 24/09/2019 Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός 66-70 στο «Γκομέλσκι Καπ».

Εκτίμηση: Μπορεί η Ουνίκς Καζάν να είναι σε καλή κατάσταση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί μεγαθήριο. Ο Ολυμπιακός αν βρεθεί στην μέρα του (χωρίς μάλιστα να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης όπως στο Μιλάνο) μπορεί να πάρει την δεύτερη φετινή του νίκη εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα.