logo as
   [211] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ 1-2  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ Final 2-3  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία Ολυμπιακού στο Ηράκλειο!
 4/12/2021

Με τρία ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον φορμαρισμένο ΟΦΗ. Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ Βόλος και Παναιτωλικός προϊδεάζουν γκολ στο Πανθεσσαλικό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Απίθανος διασυρμός του Ατρόμητου στην Τρίπολη, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα από το περιστέρι προερχόταν από μεγάλη νίκη επί τυο ΠΑΟΚ. Όλα ανάποδα πήγαν για τους κυανόλευκους, διοίκηση και παίκτες ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο. Ο Γιώργος Παράσχος ανάρρωσε από κορονοϊό και είναι ξανά στις επάλξεις με την προοπτική να επαναφέρει το Αστέρι σε λαμπερή τροχιά. Δεν υπολογίζονται ο μεσοεπιθετικός Καρτάλης και οι επιθετικοί Κωτσόπουλος, Κλωναρίδης που είναι ανέτοιμοι.
Ο Απόλλων είχε στοχεύσει το ματς με την Λαμία, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για να πάρει την νίκη που τόσο χρειαζόταν αλλά για μια ακόμα φορά πλήρωσε τις επιθετικές του αδυναμίες. Δεν σκοράρει η ελαφρά ταξιαρχία και όσε δεν βρίσκει λύσεις στην γραμμή κρούσης τόσο θα οπισθοχωρεί προς τον υποβιβασμό. Ο κόουτς Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό Τσιλούλη που υπέστη θλάση. Στον αντίποδα επανέρχεται ο δεξιός μπακ-χαφ Μπαξεβανίδης που εξέτισε ποινή. Θα πέσουν κορμιά στο Περιστέρι. Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης Χ (3.15)

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ο Βόλος διάγει περίοδο αγωνιστικής κοιλιάς που αποτυπώνεται στο σερί τριών ηττών στιο πρωτάθκλημα και μίας ακόμα μεσοβδόμαδα στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό (2-1). Εκεί έχει την ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό για να παλέψει για την πρόκριση στους «8», αλλά ζητούμενο παράμένει και αη ανάκαμψη στη Σούπερ Λίγκα, όπου μετρά μόνο δύο πόντους σε έξι ματς. Ο Ισπανός κόουτς Γκιγέρμο Αμπασκάλ υπολογίζει στον στόπερ Γκρίλο και στον μεσοεπιθετικό Μπαριέντος που εξέτισαν ποινές.
Ο Παναιτωλικός προέρχεται από φυσιολογική ήττα στη Λεωφόρο κόντρα στον ποιοτικά ανώτερο Παναθηναϊκό. Το κακό για την ομάδα από το Αγρίνιο είναι πως έχει χάσει και άλλα, στοχευμένα παιχνίδια, συγκεντρώνοντας έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς και παραμένει πλησίον της επικίνδυνης ζώνης. Μεσοβδόμαδα νίκησε στον Βόλο την Νίκη για το κύπελλο (1-0) και πήρε ψυχολογική ανάσα. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των κυανοκίτρινων. Επτά στα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Πάρτι με γκολ αναμένουμε στο Πανθεσσαλικό !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-Παναιτωλικός Goal και Over 2,5 γκολ (2.45)

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα, όπου μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων. Η ήττα του ωστόσο στο κύπελλο από τον Άρη μεσοβδόμαδα (3-1) πίκρανε τους Κρητικούς, καθώς το τελευταίο κομβικό γκολ των γηπεδούχων μπήκε στην τελευταία φάση του ματς. Ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας ποντάρει στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, ενώ δεν υπολογίζει στον δεξιό μπακ Ουές, στους μέσους Γαγιέγος, Νέιρα και στον επιθετικό Ντουρμισάι.
Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα μεσοβδόμαδα στο κύπελλο στη Λιβαδειά, αλλά και πάλι το σοκ της ήττας ήταν μεγάλο από ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 (3-2). Προβληματισμός για την απόδοση των παικτών «δεύτερης γραμμής» τώρα οι ξεκούραστοι βασικοί καλούνται να δώσουν συνέχεια στο σερί έξι νικών στο πρωτάθλημα, διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τους διώκτες τους. Ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει σε πλήρη αποστολή, έχοντας κατά νου πως ακολουθεί και ματς στο Βέλγιο με την Αντβέρπ.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΦΗ-Ολυμπιακός Goal (2.10)





Βαθμολογία 2023-24