logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κερδίζουν οι Νησιώτες!
 4/12/2021

Για την έκτη αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ 2 προκύπτουν σημεία υψηλών αποδόσεων στις νίκες του Διαγόρα και του Εργοτέλη, κόντρα σε ΑΕΚ Β’ και Παναθηναϊκό Β’ αντίστοιχα.

Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής
Ο Απόλλων έδωσε τη μάχη στις Σέρρες, αλλά δε μπόρεσε να πάρει έστω τον πόντο της ισοπαλίας. Παραμένουν χωρίς νίκη οι Θεσσαλοί, έφεραν για ενίσχυση στο προπονητικό τιμ τον Αλέκο Αλεξανδρή. Σταθερά στον πάγκο ο Αργεντίνος κόουτς Μαρσέλο Στράτσια που περιμένει από τους παίκτες του την πρώτη νίκη στη σεζόν για αν ηρεμήσουν τα πνεύματα. Βασικό ζητούμενο για τους μπλε η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία.
Απίθανη η αγωνιστική συμπεριφορά του Ηρακλή, που μετρά μόνο ισοπαλίες στα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος στο πρωτάθλημα ! Τρεις λευκές ισοπαλίες, και δύο (1-1) με πιο πρόσφατο αυτό κόντρα στην ΑΕΛ. Ο «γηραιός» επιμένει σε αμυντικογενή τακτική, πρώτιστο μέλημα να μην δεχθεί γκολ παρά να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα αλλάξει πρόσωπα στην ενδεκάδα ή τακτική στην αποστολή στη Φιλιππούπολη, όπου υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες. Επιλέγουμε τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής Goal (2.10)

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός Β’
Ο Εργοτέλης και στο ματς με την Καλαμάτα ήταν δημιουργικός, έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Αντίθετα, δέχθηκε το γκολ της χρονιάς από 60 μέτρα στις καθυστερήσεις και επέστρεψε με άδεια χέρια στην Κρήτη. Ο κόουτς Νίκος Μπαδήμας περιμένει από τους παίκτες του βελτίωση στο σκοράρισμα για να πάρουν ότι αξίζουν βάση απόδοσης.
Ο Παναθηναϊκός ενεπλάκη σε ματς ροντέο στον Ασπρόπυργο κόντρα στον Καραϊσκάκη και εν τέλει μοιράστηκε από έναν πόντο. Οι πράσινοι είναι δημιουργικοί,. Κάνουν ευκαιρίες και σκοράρουν με συνέπεια, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. ο κόουτς Γιάννης Βονόρτας περιμένει από τους παίκτες του βελτίωση στην άμυνα. Δεν έχει μεγάλη βοήθεια με παίκτες από την πρώτη ομάδα, με εξαίρεση τον κεντρικό αμυντικό Σένκεφελντ και τον κεντρικό μέσο Θεοχάρη που τους παραχωρεί ο κόουτς Γιοβάνοβιτς. Εμπειρότερος ο Εργοτέλης, διπλασιάζει το ποντάρισμα ο άσος !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός Β’ 1 (2.10)

Διαγόρας Ρόδου-ΑΕΚ Β’
Με εξαίρεση το τοπικό ντέρμπι με την Ρόδο όπου τίποτα δεν πήγε καλά, ο Διιαγόρας πορεύεται με θετικό πρόσημο στη σεζόν Ομάδα με εμπειρία και καλή χημεία ξέρει να παίρνει αποτελέσματα όπως έκανε και στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά, όπου θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την νίκη. Έχουν βελτιώσει την αμυντική λειτουργία εσχάτως οι κυανέρυθροι, εκεί στηρίζεται ο κόουτς Σάκης Θεοδοσιάδης.
Δεν μπόρεσαν να γευθούν την συμμετοχή τους για πρώτη φορά σε ματς στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της ΑΕΚ Β’ από τη στιγμή που αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους φιλοξενούμενους Πήραν έξτρα ανάσες οι κιτρινόμαυροι, θέλουν να δώσουν τώρα συνέχεα στο έξοχο ξεκίνημα τα σεζόν. Η άμυνα αποτελεί το μεγάλο όπλο για τον κόουτς Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Σημαντική η βοήθεια που δίνουν παίκτες από την πρώτη ομάδα στα μετόπισθεν όπως είναι οι Μπακάκης, Λάτσι, Μιτάι. Ο Διαγόρας έχει την ποιότητα να υποχρεώσει την ΑΕΚ Β’ στην πρώτη της ήττα, σε εξαιρετική απόδοση !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Διαγόρας Ρόδου-ΑΕΚ Β’ 1 (3.00)