logo as
   [211] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ 1-1  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ Final 2-3  
 
 
 
 
 
 
 

Αποστολές εκτός έδρας!
 4/12/2021

Αρκετά επικίνδυνα παιχνίδια εκτός έδρας έχουν να δώσουν οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι, την Λίβερπουλ και την Μαν. Σίτι να αντιμετωπίζουν Γουέστ Χαμ, Γουλβς και Γουότφορντ, αντίστοιχα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ
Η Γουέστ Χαμ μετά από ένα πολύ καλό διάστημα πλέον δεν έχει νίκη σε τρία συνεχόμενα ματς, καθώς προηγήθηκε μεσοβδόμαδα με Μπράιτον αλλά παραχώρησε ισοπαλία. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πλέον δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία πέντε αγωνιστικές, αλλά εντός έδρας έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, έστω και αν έχει δεχτεί γκολ εκεί σε έξι από τα τελευταία επτά. Ακολουθεί αδιάφορο ματς με Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός. Πλήγμα ο τραυματισμός του βασικού στόπερ Ογκμπόνα, αμφίβολος ο μπακ Κρέσγουελ.

H πρωτοπόρος Τσέλσι δεν ήταν στα καλύτερά της με Γουότφορντ μεσοβδόμαδα αλλά πήρε νίκη από αυτές που δίνουν τίτλους και παραμένει αήττητη οκτώ αγωνιστικές. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ όμως μετά τις προηγούμενες δύο νίκες της στο πρωτάθλημα έμεινε στο Χ και πρέπει να προσέξει στο λονδρέζικο ντέρμπι. Δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε κανένα ματς. Εκτός ο μέσος Κόβατσιτς, ο μπακ Τσαλόμπα και ο ακραίος μπακ Τσίλγουελ, αμφίβολος ο βασικός μέσος Καντέ και ο ακραίος μπακ Τζέιμς.

Εκτίμηση: 2-3 goal

ΓΟΥΛΒΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Γουλβς έχει μόνο μία ήττα στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, όμως προέρχεται από δύο σερί λευκές ισοπαλίες. Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε έχει πάντως τρεις συνεχόμενες ανέπαφες εστίες και πληρώνει το under 2.5 σε τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα το 1981, ενώ έχει χάσει και τα πέντε προηγούμενα από τη συγκεκριμένη ομάδα ως γηπεδούχος. Εκτός Χόνι, Mπουένο, Μοσκέρα, Μπολί, Μαρσάλ (μπακ), Νέτο (επιθετικός), αμφίβολος ο Ποντένσε (εξτρέμ). Επιστρέφει από τιμωρία ο καλός μέσος Νέβες.

Η Λίβερπουλ διέλυσε την Έβερτον και έχει τρεις σερί τεσσάρες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 24 ματς Πρέμιερ Λιγκ και σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές σε 11 σερί αγώνες, πληρώνοντας ισάριθμα over 2.5. Μακριά από την έδρα της έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία δέκα. Ο Ζότα σκοράρει σε τρεις σερί αγωνιστικές πρωταθλήματος. Εκτός o μπακ Γκόμεζ, οι μέσοι Κεϊτά, Τζόουνς, Έλιοτ και ο βασικός επιθετικός Φιρμίνο.

Εκτίμηση: 2

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Γουότφορντ έκανε τρία πολύ καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες, όπως μεσοβδόμαδα με Τσέλσι, όπου όμως υπέστη δεύτερη σερί ήττα. Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι πληρώνει την κακή άμυνα που έχει παραβιαστεί σε όλα τα ματς. Αγνοεί ισοπαλία οκτώ αγωνιστικές. Μετρά 13 σερί ήττες από Σίτι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τελευταία φορά που την κέρδισε εντός το 1985. Eκτός ο βασικός τερματοφύλακας Φόστερ, ο δεύτερος σκόρερ Σαρ, οι μπακ Ετέμπο, Μασίνα και ο μέσος Μπάα, αμφίβολοι οι μέσοι Σέμα, Σιεράλτα.

Η Σίτι παραμένει στον πόντο από την κορυφή με τέσσερις σερί νίκες και έξι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές όπου αγνοεί την ισοπαλία. Όμως και στα δύο τελευταία ματς που κέρδισε 2-1 είχε στιγμές απροσεξίας στην άμυνα με αποτέλεσμα να μην αισθάνεται άνετα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα 21 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός Μεντί (μπακ), Ντελάπ, Τόρες (επιθετικοί), αμφίβολοι Ντε Μπράινε (πολύτιμος μέσος), Στόουνς (μπακ), επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Λαπόρτ.

Εκτίμηση: 2+over





Βαθμολογία 2023-24