logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Ολυμπιακός και Ίντερ!
 16/1/2022

Πολλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και θα ρισκάρω στο διπλό του Ολυμπιακού στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και στο διπλό της Ίντερ επί της Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει το διπλό αφού υπερτερεί σε όλα. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν αντίπαλο στα μέτρα τους στην Ελλάδα και παραμένουν αήττητοι με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ εκτός έδρας μετρούν 7 νίκες και 1 ισοπαλία (17-6 γκολ). Ο Παναθηναϊκός φέτος παρουσιάζεται βελτιωμένες και μέσα στο “Απόστολος Νικολαϊδης” είναι πολύ δυνατός με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα αλλά παρόλα αυτά είναι υποδεέστερος του Ολυμπιακού και δύσκολα θα κάνει την… υπέρβαση. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 11 τελευταία τους ματς με τον Παναθηναϊκό εντός και εκτός έδρας από τις 11/11/18 και μετά. Η μοναδική νίκη του Παναθηναϊκού στο διάστημα αυτό, στις 14/02/21 με σκορ 2-1! Στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, πέρσι στις 16/05/21 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4!

Στο Καμπιονάτο (22η αγωνιστική) ξεχωρίζει η μάχη Αταλάντα – Ίντερ στο Μπέργκαμο. Η Ίντερ παραμένει αήττητη στα 12 τελευταία της ματς από τις 24/10/21 και μετά με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ η Αταλάντα έχει 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 3 τελευταία της ματς και εντός έδρας δεν είναι και τόσο αξιόπιστη με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα 10 τελευταία ματς των δύο ομάδων (ανεξαρτήτως έδρας), η Ίντερ έχει 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα. Η Αταλάντα έχει εκτός μάχης τους Γκόσενς, Ζαπάτα και αμφίβολους τους Μάεχλε, Πίκολι, Σπορτιέλο και Τολόι. Η Ίντερ θα αγωνιστεί χωρίς τους Κορντάζ και Σατριάνο. Το διπλό έχει καλή τύχη!