logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κόρνερ στη Λεωφόρο!
 19/1/2022

Στον πρώτο από τους δύο αγώνες για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, ταβάνι αποτελεί η δεύτερη θέση. Εκ των πραγμάτων και φέτος το κύπελλο είναι ο βασικός στόχος για τους «πράσινους», ώστε να έχουν κάτι ιδιαίτερο να θυμούνται στη σεζόν. Ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό, πίεσε, αλλά έμεινε στην ισοπαλία (0-0). Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης και ο αμυντικός μέσος Κουρμπέλης.

Η μοναδική εκπρόσωπος της δεύτερης κατηγορίας στους «8» του κυπέλλου είναι η Αναγέννηση. Ονειρεμένη σεζόν για την ομάδα από την Καρδίτσα που και στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί έξοχη πορεία διεκδικώντας την πρωτιά και την άνοδο. Δίνει σημασία στο κύπελλο ο κόουτς Περικλής Αμανατίδης χρησιμοποιώντας βασικό σχήμα. Το όπλο των κιτρινόμαυρων είναι η αμυντική λειτουργία. Δεν δέχθηκαν γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Αναμένουμε πίεση σε όλη τη διάρκεια του ματς από τους γηπεδούχους για να πάρουν σκορ πρόκρισης. Δεν ασχολούμαστε με τον «πετσοκομμένο» άσο, αλλά με τα κόρνερ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός Β’-Αναγέννηση Καρδίτσας Ο Παναθηναϊκός πάνω από 6,5 κόρνερ (2,00) ή πάνω από 7,5 κόρνερ (2.65)