logo as
   [208] ΜΑΖΑΤΛΑΝ - ΧΟΥΑΡΕΖ Half 0-0  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Εκτός έδρας αποστολές
 19/1/2022

Δυο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα, με την Μαν. Γιουν και την Τότεναμ να έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Μπρέντφορντ και Λέστερ, αντίστοιχα.

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Λέστερ δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο λόγω των πολλών απουσιών. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος αλλά δεν έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ το 2022 και είναι ερωτηματικό. Εκτός οι μπακ Μπέρτραντ, Ρικάρντο, Φοφανά, Έβανς, και οι επιθετικοί Ντάκα, Βάρντι (αρχισκόρερ). Αμφίβολος ο μέσος Σουμαρέ και ο μπακ Καστάνιε, μπορεί να επιστρέψουν οι μπακ Σογιουντσού, Τζάστιν και ο μέσος Ντιούσμπερι - Χολ. Στην Αφρική οι μέσοι Αμάρτι, Εντιντί, Μεντί και ο επιθετικός Ιχεανάτσο.

Η Τότεναμ πήρε ανάσες το Σαββατοκύριακο καθώς το ντέρμπι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε. H ομάδα του Αντόνιο Κόντε στο πρωτάθλημα είναι αήττητη οκτώ σερί αγωνιστικές, αλλά με τρεις ισοπαλίες, ενώ οι τέσσερις τελευταίες νίκες της είναι χωρίς να δεχτεί γκολ. Μακριά από την έδρα της δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος από τον περασμένο Οκτώβριο. Εκτός ο βασικός επιθετικός Σον, αμφίβολοι Ρομέρο, Ρεγιλόν (μπακ), Ντάιερ (μέσος), μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Μπερχβάιν.

Εκτίμηση: Goal

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η Μπρέντφορντ υπέκυψε με Λίβερπουλ για δεύτερη σερί ήττα και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές, ενώ δεν έχει ισοπαλία σε έξι. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ δέχεται γκολ σε δέκα σερί παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, αλλά εντός έχει πάρει τέσσερις από τις έξι φετινές της νίκες. Δεν έχει παίξει με Γιουνάιτεντ από το 1975, τη νίκησε τελευταία φορά εντός το 1938 στο Κύπελλο. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ράγια, οι μπακ Ζανβιέ, Γκουντ, και οι μέσοι Ντασίλβα, Ονιέκα, αμφίβολος ο μπακ Γιόργκενσεν.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της Βίλα αλλά άφησε δύο πόντους και είναι χωρίς νίκη δύο αγωνιστικές με ένα τρίποντο σε τέσσερις. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έχει κρατήσει μία ανέπαφη εστία σε πέντε αγωνιστικές και δύο σε δέκα. Έχει μόνο δύο ήττες σε 36 ταξίδια πρωταθλήματος, αμφότερες όμως στα επτά τελευταία. Εκτός ο μέσος Πογκμπά και ο μπακ Μπαϊγί, αμφίβολος ο επιθετικός Μαρσιάλ, μπορεί να επιστρέψουν οι επιθετικοί Ρονάλντο, Ράσφορντ. Επιστρέφουν από τιμωρία Σο (μπακ) και ΜακΤόμινεϊ (μέσος).

Εκτίμηση: 2





Βαθμολογία 2023-24