logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Τριάδα διπλών!
 19/1/2022

Τρεις επιλογές για το σημερινό παρολί με διπλά από την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα ισπανίας και το κύπελλο Ολλανδίας.

Σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν αρκετά πεσμένοι αγωνιστικά (σε σχέση με το καλό ξεκίνημα που είχαν κάνει), μετρώντας τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή. Η Μαν. Γιουν., παρότι προηγήθηκε με δυο τέρματα κόντρα στην Αστον Βίλα, έμεινε στο 2-2 εκτός, υπέπεσε σε νέα γκέλα και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες στην μάχη για την 4αδα. Χαμηλά το διπλό σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων», αλλά το κίνητρο με ωθεί εκεί.

Στην πριμέρα της Ισπανίας, η Σεβίλλη έχει αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» μετρούν δυο σερί ήττες και δείχνουν σοβαρά θέματα στην ανασταλτική τους λειτουργία. Η Σεβίλλη εντυπωσιάζει με την πορεία της και ουσιαστικά δείχνει ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στην πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου. Σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές το διπλό.

Στο ντέρμπι της φάσης των «16» η Τβέντε υποδέχεται την Αλκμααρ. Οι φιλοξενούμενοι με αργά αλλά σταθερά βήματα έχουν βρει για τα καλά ρυθμό και μπορούν να επιστρέψουν με την πρόκριση από το Ενσέντε. Η ΑΖ μετρά οκτώ κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με… παράσημο το διπλό στο Αμστερνταμ επί του μεγάλου Αγιαξ και μπήκαν στο κόλπο για την 5αδα στο πρωτάθλημα ενώ συνεχίζουν και στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Η Τβέντε στερείται των υπηρεσιών του «δεκαριού» Ζερούκι που συμμετέχει στο Κόπα Αφρικά και θα έχει δύσκολο έργο. Το διπλό προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή και έχει τύχη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπρέντφορντ-Μαν. Γιουν. 2
Βαλένθια-Σεβίλλη 2
Τβέντε-Αλκμαάρ 2