logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο Λονδίνο
 23/1/2022

Στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι στραμμένα τα βλέμματα στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ. Αποστολή εκτός έδρας για την Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Κρίσταλ Πάλας πήρε ισοπαλία στο Μπράιτον αλλά έχει μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και δύο τρίποντα σε δέκα. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά δέχεται γκολ σε εννέα από τα τελευταία δέκα ματς, αν και η ίδια έχει μείνει μόνο τρεις φορές χωρίς γκολ σε αυτό το διάστημα. Τελευταία νίκη επί Λίβερπουλ εντός το 2014. Εκτός ο μπακ Τόμκινς, οι μέσοι ΜακΆρθουρ, Κουγιατέ και ο επιθετικός Ζαχά (αρχισκόρερ), επιστρέφει από την Αφρική ο επιθετικός Αγιού.

Η Λίβερπουλ έπαιζε χθες βράδυ στην έδρα της Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει περιθώρια απωλειών στη μάχη τίτλου, εκτός έδρας έχει μόνο μία ανέπαφη εστία στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Φιρμίνο σκοράρει δύο σερί σεζόν στην έδρα της Πάλας. Εκτός ο μπακ Φίλιπς, οι μέσοι Έλιοτ, Κεϊτά και οι πολύτιμοι επιθετικοί Σαλάχ, Μανέ.

Εκτίμηση: 2/2

ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Τσέλσι έμεινε στο Χ με Μπράιτον, έχοντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε επτά αγώνες πρωταθλήματος με πέντε ισοπαλίες. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία σε 11 αγωνιστικές πρωταθλήματος, οκτώ εκ των οποίων πλήρωσαν το γκολ – γκολ. Εντός έχει πέντε Χ σε έξι ματς, τα τέσσερα από αυτά με σκορ 1-1. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Μεντί (παίζει ο Κέπα) και οι Κρίστενσεν, Τσαλόμπα, Τσίλγουελ, Τζέιμς (μπακ).

Η Τότεναμ βρισκόταν πίσω στο 90+5' με Λέστερ αλλά κέδισε με χρυσή αλλαγή τον Μπερχβάιν και παραμένει αήττητη με τον Αντόνιο Κόντε στο πρωτάθλημα (εννέα σερί αγωνιστικές, τρεις ισοπαλίες), βλέποντας πολύ ψηλά αν κερδίσει τα εξ' αναβολής. Μακριά από την έδρα της έχει σκοράρει στο 90' ή αργότερα και στα δύο προηγούμενα ταξίδια. Θέλει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από Τσέλσι. Εκτός ο βασικός επιθετικός Σον, ο μπακ Ρομέρο και ο μέσος Ντάιερ.

Εκτίμηση: 2-3 goal





Βαθμολογία 2023-24