logo as
   [205] ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ - CRB 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τρίτη σερί νίκη ο Αστέρας Τρίπολης!
 24/1/2022

Με γκολ του Βαλιέντε στο 88΄ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης στο καταληκτικό ματς της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Αρκάδες που βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ...

Την τρίτη σερί νίκη του και τέταρτη σερί στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με το ίδιο σκορ, 1-0 σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του γκολκίπερ των «κυανόλευκων» Νταβίντ Βέρχουλστ στο 57' (διακομίσθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο) ο Αστέρας πήρε τη νίκη χάρη στην εκπληκτική συνεργασία των Καρμόνα και Βαλιέντε με τον τελευταίο να σημειώνει με εντυπωσιακό τρόπο το 1-0 στο 88΄.

Σε τροχιά πλέι οφ η ομάδα της Τρίπολης ενώ στην αντίπερα όχθη ο Απόλλωνας παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Κάστανο, Χριστόπουλος, Καρμόνα, Μουνάφο (74’ Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (46’ Κρέσπι), Σίτο (74’ Καπίγια), Σόνι (90’+4’ Μπενίτο), Ριέρα (46’ Βαλιέντε), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ (59’ λ. τρ. Κότσαρης), Ντεντάκης, Άλβες (46’ Τσιλούλης), Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Γιακιμόβσκι, Κάστρο, Παπαγεωργίου (68’ Λισγάρας), Φατιόν, Σίγκνεβιτς, Παμλίδης (84’ Γιαννιώτας).

 





Βαθμολογία 2023-24