logo as
   [120] ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί οι γηπεδούχοι
 26/1/2022

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την Τσαμπιονσιπ Αγγλίας, με την Γουέστ Μπρόμιτς να υποδέχεται την Πρέστον και τους γηπεδούχους να είναι δικαιολογημένα το φαβορί.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. – ΠΡΕΣΤΟΝ
Η Γουέστ Μπρομ. επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες με Πιτέρμπορο και παραμένει στο κόλπο για την απ' ευθείας άνοδο. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ παραμένει η μοναδική στο πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας ήττα στη σεζόν και στα τελευταία 12 ως γηπεδούχος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Eκτός οι μπακ Ο' Σέι και Μπράιαν, αμφίβολοι Σνόντγκρας (μέσος), Ζοχορέ (επιθετικός), Μπάρτλι (μπακ). Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός τερματοφύλακας Τζόνστον και ο μέσος Μόουατ.

Η Πρέστον έχασε στο Σουόνσι και επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας τρία ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, εκτός εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα επτά σερί ταξίδια. Στις πέντε τελευταίες νίκες της πέτυχε ακριβώς δύο γκολ (τέσσερις με 2-1). Δεν έχει νίκη στο Χόθορνς από το 1936. Eκτός ο μέσος Ι. Μπράουν, ο μπακ Ερλ και ο εξτρέμ Μέρφι, αμφίβολος ο εξτρέμ Μπαρκχάουζεν. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Χιούζ.

Εκτίμηση: 1