logo as
   [208] ΜΑΖΑΤΛΑΝ - ΧΟΥΑΡΕΖ Final 0-2  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Λαμία και Άρης πράξη 3η!
 26/1/2022

Λαμία και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 3η φορά μέσα σε έξι ημέρες, στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα η πρόκριση είναι ανοικτή για τις δύο ομάδες. Σημειώστε ότι τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης (Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟ, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Παναιτωλικός) αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

ΛΑΜΙΑ – ΆΡΗΣ (300 χλμ.)

Επαναληπτικός προημιτελικός για το κύπελλο Ελλάδας. Μέσα σε μία εβδομάδα η Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Άρη για τρίτη φορά. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις στο Χαριλάου οι κυανόλευκοι πήραν λευκές ισοπαλίες. Τώρα θέλουν να τριτώσουν το καλό και να πάρουν την νίκη που θα τους στείλει στους «4» της διοργάνωσης. Η άμυνα αποτελεί το θετικό σημείο αναφοράς για την ομάδα της Φθιώτιδας και φυσικά δεν θα αλλάξει τακτική ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ούτε πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα που τα κατάφεραν μια χαρά σε διαδοχικές αναμετρήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το γκολ πάντως εξακολουθεί να λείπει. Επανέρχεται στην αποστολή ο Μανούσος που απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Εκτός παραμένουν οι Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Γκαραβέλης. Στην αποστολή δεν μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σιμόν,

Ο Άρης δεν μπόρεσε να κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές στο Χαριλάου την Λμία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και η γκρίνια έχει χτυπήσει κόκκινο στις τάξεις της ομάδας της; Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος γκρινιάζει, ο πρόεδρος Καρυπίδης το ίδιο, ενώ ο κόουτς; Άκης Μάντζιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αν και στηρίζεται μέχρι νεωτέρας από την διοίκηση. Τι και αν γύρισε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά από το Κόπα Άφρικα; Οι κίτρινοι δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση και το ίδιο συνέβης στα ματς με την Λαμία. Ο κόουτς περιμένει επιτέλους αποτελεσματικότητα στην τελική πάσα και προσπάθεια. Ο Κουέστα επιστρέφει στην αποστολή, ωστόσο ο Σιαμπάνης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία. Εκτός είναι ο Τζέγκο, ο οποίος λείπει για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αυστραλίας, ενώ επανέρχεται ο Μαντσίνι που απουσίασε από το τελευταίο ματς λόγω τιμωρίας!

Τι έγινε στο πρώτο ματς
Άρης-Λαμία 0-0
Ο Άρης είχε την υπεροχή, αλλά η Λαμία με άψογη αμυντική τακτική κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2016-17 1-0 0-0
2017-18 - -
2018-19 0-3 0-1
2019-20 2-2 1-1
2020-21 2-0 1-3
2021-22 0-1 0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2





Βαθμολογία 2023-24