logo as
   [939] ΒΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΙΑΛΜΠΙ 0-1  [940] ΚΑΛΜΑΡ - ΓΚΑΙΣ 0-1  [937] ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 0-3  [933] ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Κερδίζει η ΑΕΛ!
 16/5/2022

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου, η ΑΕΛ Λεμεσού υποδέχεται την Δόξα Κατωκοπιάς.

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Η ΑΕΛ για μια ακόμα φορά έδειξε αδυναμίες στην αμυντική γραμμή και ηττήθηκε στο ντέρμπι γοήτρου από την Ομόνοια. Στις δύο πιο πρόσφατες ήττες στα πλέι άουτ η ομάδα από την Λεμεσό δέχθηκε επτά γκολ και ολοκληρώνει άδοξα μια ήδη καταστροφική σεζόν. Ο κόουτς Σάββας; Παντελίδης δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητος από όλα αυτά και ήδη η διοίκηση ενημέρωσε επίσημα πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «γαλαζοκίτρινων». Δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο «Τσίρειο».

Η Δόξα πήρε τον άτυπο τελικό παραμονής με τον Εθνικό Άχνας και διασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Έστω δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε η ομάδα από την Κατωκοπιά θα μπορέσει να κάνει ξέγνοιαστα διακοπές και δίχως άγχος θα παίξει στο «Τσίρειο» για το γόητρο. Συνηθίζει να κρατά χαμηλό τον ρυθμό στους αγώνες της. Τα πέντε από τα έξι ποιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Πιθανές και οι αλλαγές στην ενδεκάδα. Έχει μια ευκαιρία για να γλυκάνει τον κόσμο της η ΑΕΛ στο τελευταίο εντός έδρας ματ; της σεζόν και δεν θα την αφήσει αναξιοποίητη !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΛ Λεμεσού-Δόξα Κατωκοπιάς 1 (1.95)





Βαθμολογία 2023-24