logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υπάρχουν… στηρίγματα!
 16/5/2022

Επτά ιπποδρομίες διεξάγονται σήμερα για το πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, όπου οι δυο πρώτες είναι αλλοδαπές και συγκεκριμένα από την Νότια Αφρική. Στις ελληνικές διαδρομές υπάρχουν στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια αλλά και τα ΣΚΟΡ.

Το ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, για την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-7-6-2.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 2000 μέτρα, η σειρά προτίμησης για την Νότια Αφρική είναι: 5-2-3-7.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στο ΣΑΛΑΑΣΕΛ , από κοντά ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΛΟΡΝΤ ενώ δεν αγνοούνται οι ΦΙΓΑΛΟΣ, ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, η ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί η ΣΟΥΙΤ ΠΟΕΜ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη η ΜΠΡΟΟΥΝΤ ΣΤΡΑΙΠΣ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ, ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ.

6η ιπποδρομία
Στην 6η ιπποδρομία, ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΓΚΟΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΦΛΑΙΤ ΑΛΕΡΤ, ΣΠΑΡΤΗ.

7η ιπποδρομία
Αρκετά δύσκολη κούρσα για πρόβλεψη, με τις ΤΖΕΝΝΑΡΟ ΑΡΜΑ, ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ και ΛΑΙΤΙΝΓΚ ΣΤΟΡΜ να έχουν περίπου ίσες πιθανότητες για την επιτυχία.