logo as
   ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 1-3 Τελ. 2  
 
 
 
 
 
 
 

Αυτοκτόνησε η Άρσεναλ!
 17/5/2022

Η Άρσεναλ ηττήθηκε 2-0 στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” από την Νιούκαστλ και πλέον πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την 4η θέση και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Γουάιτ (55΄ αυτογκόλ) και Μπρούνο Γκιμαράες (85΄) πέτυχαν τα γκολ των “ανθρακωρύχων”.

Η Άρσεναλ ήθελε μόνο νίκη στο παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής με την Νιούκαστλ για να είχε το πάνω χέρι στην μάχη με την Τότεναμ για την έξοδό της στο Τσάμπιονς αλλά τελικά ηττήθηκε 2-0 και πλέον αναζητά ένα μικρό θαύμα.

Η Άρσεναλ έμεινε στους 66 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η Τότεναμ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Την τελευταία αγωνιστική στις 22 Μαϊου η Άρσεναλ φιλοξενεί την Έβερτον και η Τότεναμ θα αγωνιστεί στο “Κάροου Ρόουν” με την ήδη υποβιβασμένη στην Τσάμπιονσιπ Νόριτς. Η Άρσεναλ για να πάρει την 4η θέση χρειάζεται νίκη επό της Έβερτον και παράλληλα να χάσει η Τότεναμ από την Νόριτς κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η Άρσεναλ υστερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Τότεναμ καθώς έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων. Για την ιστορία τα γκολ της Σαουθάμπτον σημείωσαν οι Μπεν Γουάιτ (55΄ αυτογκόλ) και Μπρούνο Γκιμαράες (85΄).





Βαθμολογία 2023-24