logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πέφτει η αυλαία!
 17/5/2022

Για την δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει πέρα από την κατάκτηση της τιμητικής δεύτερης θέσης και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις στοιχηματικές επιλογές.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ
Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε και την αναμέτρηση της Λεωφόρου πως έχει ξεμείνει πλέον από δυνάμεις αλλά και κίνητρο στα πλέι οφ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε την νίκη που ήθελε κόντρα στον ΠΑΟΚ και πλέον πορεύεται… ασθμαίνοντας προς την γραμμή του τερματισμού, έπειτα από μια γεμάτη και πετυχημένη σεζόν. Ψηλά το τέμπο εσχάτως στα ματς των κυανόλευκων, σε όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Με άκρως δραματικό τρόπο, ο Άρης ολοκλήρωσε μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα με ιδανικό φινάλε. Σε 12 λεπτά γύρισε το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ, διασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και μπορεί να καταλάβει ακόμα και την τιμητική δεύτερη θέση αν νικήσει στους «Ζωσιμάδες» και παράλληλα έρθει ισόπαλο το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των «κίτρινων» μπήκε το πολύ ένα γκολ. Στον Άρη έχουν στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να βρεθούν στη δεύτερη θέση, ο ΠΑΣ βρίσκεται σε διακοπές. Με αυτό το κίνητρο επιλέγουμε το διπλό !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2 (1.95)

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η καταστροφική φετινή πορεία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Χαριλάου. Σε 12 λεπτά οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν τρία γκολ έχασαν το ματς και κάθε ελπίδα για ευρωπαϊκή έξοδο. Στην πέμπτη θέση θα τερματίσει ο «δικέφαλος» που ξεκίνησε την σεζόν με όνειρο να διεκδικήσει τον τίτλο. Στα… κάγκελα ο κόσμος, βάλλει κατά δικαίων και αδίκων, κάκιστο το κλίμα στους «κιτρινόμαυρους». Μόνο δύο νίκες στα εννιά πιο πρόσφατα ματς.
Ο Ολυμπιακός έκανε και την φιέστα τίτλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πλέον τελεί ουσιαστικά σε διακοπές. Δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει στην σεζόν, κάθε ημέρα θα είναι πολύτιμη για την ξεκούραση των παικτών που προέρχονται από μια διετία δίχως να πάρουν ανάσα. Εκτενές ροτέισον αναμένεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει περισσότερο το μυαλό του στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Εννιά στα 11 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πολύ πιθανό να προκύψει ένα ακόμα στο ΟΑΚΑ. Πολύ υψηλή απόδοση στο ενδεχόμενο να δοθεί έστω ένα πέναλτι στο ματς !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Γκολ-γκολ (1,75) ή Να δοθεί πέναλτι στο ματς (2,65)

ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία στο Νέο Φάληρο από τον Ολυμπιακό και ανέβασε κάπως την ψυχολογία στις τάξεις του. Το αρνητικό σερί βέβαια συνεχίζεται για τον δικέφαλο του βορρά που δεν έχει κερδίσει στα 11 πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια ! Δίχως νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς στην Τούμπα. Πρόβα η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τον τελικό κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου με τον ίδιο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός πορεύεται με πατημένο το γκάζι στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου.
Καταιγιστικός και κόντρα στον ΠΑΣ, μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Αήττητο σερί έντεκα αγώνων τρέχουν οι «πράσινοι». Θέλουν την νίκη για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση και να πάνε με το ηθικό στα ύψη στον τελικό κυπέλλου ξανά με τον ΠΑΟΚ. Σούπερ η αμυντική λειτουργία, ένα γκολ παθητικό στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Χ (3,25)





Βαθμολογία 2023-24