logo as
   [200] ΝΙΣ - ΛΟΡΙΑΝ 3-0  [202] ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΡΟΥΚΑ 1-1  [190] ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Final 1-1  [198] ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ Final 0-1  [187] ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ Final 1-0  [191] ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ Final 1-1  [193] ΚΕΡΙ - ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ Final 1-2  [192] ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ Final 2-3  [196] ΜΠΡΕΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΤΡΙΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

ΜΗΝ (ΞΕ)ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 17/5/2022

Κυκλοφόρησε σήμερα το ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με όλα τα τελευταία νέα για το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας με πάνω από 110 παιχνίδια. Αφιέρωμα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Στο κουπόνι, ξεχωρίζει σαφέστατα ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ όπου διεξάγεται στην Σεβίλλη ανάμεσα σε Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς ενώ στην Σούπερ Λιγκ Ελλάδος υπάρχει και η τελευταία αγωνιστική για τα πλέι-οφ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (σε πρόβα τελικού ενόψει του κυπέλλου) και την ΑΕΚ να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Ο Άρη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Φυσικά στην αγαπημένη σας εφημερίδα, δεν λείπει και το μπάσκετ με 6 σελίδες. Αφιέρωμα-ανάλυση σε τρεις σελίδες για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα αλλά και ότι άλλο παίζεται στα ευρωπαϊκά παρκέ αλλά και το ΝΒΑ.

Μαζί και το ένθετο της ΧΡΥΣΗΣ ΣΤΗΛΗΣ με τα τρία δελτία ΠΡΟΠΟ, το ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ΟΠΑΠ.