logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μονόδρομος για Λίβερπουλ
 17/5/2022

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός της Σαουθάμπτον, με τους «κόκκινους» να θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για τίτλο. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Σαουθάμπτον είχε δέκα μέρες να προετοιμαστεί για το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν και πλέον δεν έχει άγχος για την παραμονή, παρά το γεγονός ότι έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και ένα τρίποντο σε δέκα αγωνιστικές. Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουτλ έχει δεχτεί 24 γκολ σε αυτό το σερί με μία ανέπαφη εστία και τουλάχιστον δύο τέρματα παθητικό σε οκτώ αγώνες. Εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία επτά. Εκτός ο μπακ Λιβραμέντο.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε στα πέναλτι το Κύπελλο Αγγλίας με Τσέλσι (0-0 παρ.) αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει κόπωση και τραυματισμούς, σε ένα ματς που πρέπει να κερδίσει για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες τίτλου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι αήττητη 16 ματς σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ δεν έχει χάσει εκτός στο πρωτάθλημα το 2022 σκοράροντας πάντα. Δέχεται πρώτη γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αμφίβολοι οι βασικότατοι Φαν Ντάικ (μπακ), Φαμπίνιο (μέσος) και Σαλάχ (αρχισκόρερ).

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2023-24