logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα η Νότιγχαμ
 17/5/2022

Η Νότιγχαμ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουν., για τον επαναληπτικό ημιτελικό των πλέι-οφ στην Τσάμπιονσιπ, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα πρόκρισης μετά το διπλό με 1-2 στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει Το ζευγάρι του τελικού των πλέι - οφ της Τσάμπιονσιπ θα μάθουμε σήμερα με τη ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (πρώτο ματς 2-1). Οι ημιτελικοί είναι διπλοί και προκρίνεται από κάθε ζευγάρι η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ συνολικά στα δύο παιχνίδια, χωρίς να μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ. Αν ο αριθμός των γκολ είναι ίδιος μετά το 90λεπτο του επαναληπτικού, ακολουθεί ημίωρη παράταση. Αν δεν προκύψει νικητής μετά και το έξτρα τριαντάλεπτο ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο τελικός είναι μονός στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Η Νότιγχαμ πήρε προβάδισμα στον πρώτο ημιτελικό πλέι – οφ και θέλει να τελειώσει τη δουλειά στην έδρα της. Μόνο μία φορά στην ιστορία των πλέι – οφ Τσάμπιονσιπ ομάδα αποκλείστηκε μετά από νίκη στο πρώτο ματς εκτός. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχει επτά σερί νίκες πρωταθλήματος εντός και εννέα στα τελευταία δέκα αήττητα ματς. Τελευταία ήττα εντός από Σέφιλντ Γιουν. το 2008. Εκτός ο μπακ – χαφ Λόου. Aμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Γκράμπαν.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχασε στο πρώτο ματς από τη Νότιγχαμ αλλά το γκολ στο τέλος την κράτησε ζωντανή για πρόκριση, ωστόσο καλείται να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της αγώνα πλέι – οφ εκτός έδρας. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ σκοράρει με Μπέργκε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Εκτός oι μπακ Μπογκλ, Γκουντ, O' Kόνελ, ο μέσος ΜακΜπέρνι και οι επιθετικοί ΜακΓκόλντρικ, Μπρούστερ, αμφίβολος ο αρχισκόρερ Σαρπ (τέσσερα γκολ σε 6 ματς με Νότιγχαμ).

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΝΟΤΙΓΧΑΜ 1-2
Η Νότιγχαμ προηγήθηκε με τους Κόλμπακ (10’) και Τζόνσον (71’), η Σέφιλντ Γιουν. μείωσε στο 90’ με τον Μπέργκε.

Εκτίμηση: 2-3 goal





Βαθμολογία 2023-24