logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Εμπαμπέ η Ρεάλ και Λεβαντόφσκι η Μπάρτσα
 17/5/2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τα χέρια με τον Κιλιάν Εμπαμπέ σε μια μεταγραφή που ήταν αναμενόμενη εδώ και πολύ καιρό και η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου!

Η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε τον χορό στις καλοκαιρινές μεταγραφές με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαμπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν (αναμένεται μόνο η τυπική ανακοίνωση) αλλά και η μεγάλη της αντίπαλος, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να δώσει την δική της «απάντηση» καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του σούπερ σκόρερ της Μπάγερν, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε η ισπανική εφημερίδα«Mundo Deportivo», η οποία αποκάλυψε ότι ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», ο Τσάβι με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να πείσει τον Πολωνό σέντερ φορ να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Ο Λεβαντόφσκι έμεινε ευχαριστημένος από το πλάνο που του παρουσίασε ο Τσάβι και είπε το μεγάλο ναι στην πρόταση της Μπαρτσελόνα. Βέβαια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει να συμφωνήσει και η Μπάγερν.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό γύρω στα 35-40 εκατομμύρια ευρώ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ της Μποντεσλίγκα με 35 γκολ σε μόλις 24 συμμετοχές και είναι για δεύτερη σερί χρονιά ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης!