logo as
   [956] ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ Final 1-0  [957] ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ - ΚΑΛΤΟΥΡΑΛ ΣΑΝΤΑ ΡΟΖΑ 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός!
 25/6/2022

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στην Αυστρία και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια. Ο Σισέ στο 29΄και ο Αχμέντ Χασάν στο 62΄σημείωσαν τα γκολ της “ερυθρόλευκης” νίκης.

Μετά την ήττα με σκορ 2-0 από την Ριντ την περασμένη Παρασκευή, ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλύτερη εικόνα και επικράτησε 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους.

Ο Πέτερσον με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς στο 23' και έξι λεπτά αργότερα ο Σισέ ισοφάρισε σε 1-1 για τους “ερυθρόλευκους” με φοβερή ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μαρτίνς ξεκίνησε τις αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε. Παρόλα αυτά κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ με τον Αχμέντ Χασάν στο 62΄. Ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Ρέαμπτσιουκ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Η Φορτούνα απάντησε με δοκάρι στο 69΄ ενώ στο 75΄κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γκίντσεκ αλλά ο Βατσλίκ έπεσε στην αριστερή του γωνία, απέκρουσε και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο 45λεπτο
Kρίστινσον (46΄ Βάτσλικ), Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ (57΄Κανέ), Κούντε (46΄Μπουχαλάκης), Μαντί Καμαρά (57΄Α. Καμαρά), Εμβιλά (57΄ Καρβάλιο), Βαλμπουενά, Μασούρας (57΄Ραγκέλοβιτς), Τικίνιο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο 45λεπτο
Βατσλίκ, Κούτρης (84' Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Κανέ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.