logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ!
 26/6/2022

Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Κοτάρσκι και Αντρέ Ρικάρντο, οι οποίοι θα ανακοινωθούν και επίσημα την Δευτέρα (27/06).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί Ελληνικού εδάφους την Κυριακή και ετοιμάζει τις αποσκευές του για την Ολλανδία (στην πόλη Άπελντουρν) εκεί όπου “πετάξει” την Δευτέρα 27 Ιουνίου με στόχο να χτίσει τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Ολλανδία.

Οι Κούρτιτς, Μιχάι και Μουργκ πήραν άδεια και θα ενσωματωθούν στην αποστολή τις επόμενες ημέρες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λέο Ζαμπά, Νίκα Νίνουα και Λούκας Τέιλορ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Μάροβιτς, Σάστρε , Λύρατζης , Τζίμας, Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Κάργας , Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Ντάντας , Ελ Καντουρί , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα , Λάμπρου, Τσόλακ , Ολιβέιρα, Κοτάρσκι, Ρικάρντο.

Tα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

• ΠΑΟΚ - Go Ahead Eagles (29/6, 20:00)
• ΠΑΟΚ - Χρόνινχεν (2/7, 16:30)
• Αλκμαάρ - ΠΑΟΚ (6/7, 19:00)
• ΠΑΟΚ - Σταντάρ Λιέγης (9/7)