logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΟ: Στο στόχαστρο ο Μάγκνουσον!
 27/6/2022

Ο αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι ο νούμερο ένα στόχος του Παναθηναϊκού για να αντικαταστήσει τον Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ο θηριώδης (1,91 μ.) παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας… Ο Μάγκνουσεν αγωνίστηκε στα πρόσφατα ματς του Nations League με την Εθνική ομάδα της Ισλανίας και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Ισραήλ (2-2) και Αλβανία (1-1) και μάλιστα έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ο 29χρονος αμυντικός ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα χρονιά και τις αυξημένες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Ο Μάγκνουσεν έχει αρκετά υψηλό κασέ, περίπου στις 600 χιλιάδες ευρώ, ποσό που ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει.

Οι “πράσινοι” θέλουν τον Μάγκνουσεν με τριετές συμβόλαιο και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές. Πλέον η… μπάλα είναι στα πόδια του Ισλανδού. Σε περίπτωση που η μεταγραφή ναυαγήσει ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στον Ισπανό αμυντικό Ζόρντι Αμάτ που φέτος αγωνίστηκε στην Έουπεν.