logo as
   [869] ΡΚ-35 - ΤΠΣ 1-1  [882] ΣΑΑΡΜΠΡΙΚΕΝ - RW ΕΣΣΕΝ 0-1  [870] ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΧΕΜΠΑΡ ΠΑΖΑΡΝΤΖΙΚ 3-0  [871] ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ - ΜΙΕΝΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ 1-1  [865] KTΠ - ΑΚΑΤΕΜΙΑ 5-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ρεφάρει η Χάλμσταντ!
 28/6/2022

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Τρέλεμποργκ.

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ

Η Χάλμσταντ προερχόταν από επτά συνεχόμενες νίκες, αλλά στην αποστολή στο Βάστερας αρκέστηκε στην ισοπαλία. Κανένα πρόβλημα για τους κυανόλευκους που πορεύονται ολοταχώς για την πολυπόθητη επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του Σουηδικού ποδοσφαίρου. Επιθετικογενής ομάδα δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Η Τρέλεμποργκ είναι μια ποιοτική και επιθετικογενής ομάδα. Δημιουργεί και σκοράρει με άνεση ανεξάρτητα από την έδρα και τον Αντίπαλο, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν που δεν έχει λύσει από την αρχή της περιόδου. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, Λίγα τα ματς που έχει δώσει μακριά από το γήπεδο της, αλλά και εκεί κάνει ζημιές λόγω του τρόπου παιχνιδιού της. Θα ρεφάρει η Χάλμσταντ. Αξίζει ο άσος και από ημίχρονο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Χάλμσταντ-Τρέλεμποργκ 1 (1,70) ή 1/1 (2,45)





Βαθμολογία 2024