logo as
   [235] ΜΠΑΝΤΙΡΜΑΣΠΟΡ - ΤΟΥΖΛΑΣΠΟΡ Final 1-1  [263] ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1-1  [246] ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ 2-4  [268] ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ - ΚΟΜΟ 1-2  [244] ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ - ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ. 1-0  [242] ΙΣΤΛΙΧ - ΧΑΛΙΦΑΞ 0-2  [256] ΛΟΥΜΠΕΚ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Β 0-3  [236] ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΒΕΧΕΝ 1-1  [259] ΧΑΛΕΣΕΡ - ΒΕΡΛ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι φωτιά Κορίνθιανς - Μπόκα!
 28/6/2022

Τι ισχύει στο Κόπα Λιμπερταδόρες!
Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες και πλέον ξεκινούν τα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τα παιχνίδια της φάσης των «16». Από την φάση των ομίλων προκρίθηκαν οι ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις ενώ αυτές που τερμάτισαν 3ες μεταπήδησαν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Αναφορικά με το τι ισχύει σε κάθε φάση έως και τα ημιτελικά οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Ο τελικός είναι μονός και θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο με παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν. Πέρσι τον τίτλο κατέκτησε η Παλμέιρας με νίκη 2-1 στον εμφύλιο της Βραζιλίας την Φλαμένγκο.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Πρώτος αγώνας για τους «16» του Λιμπερταδόρες, όπου σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι. Με ισοπαλίες έβγαλε η Κορίνθιανς τα 3 τελευταία στον όμιλο, αλλά δεν της στοίχισε την πρόκριση, παρά την πρώτη θέση, που την πήρε η Μπόκα Τζούνιορς. Στο εντός με την Μπόκα νίκησε 2-0 και στο εκτός έφερε 1-1. Αήττητη με 4 νίκες είναι στα 5 τελευταία εντός στο Λιμπερταδόρες, όπου τα 4 ήταν και 2-3 γκολ. Η ομάδα του Περέιρα προέρχεται από το εντός 0-0 με τη Σάντος για το πρωτάθλημα παίζοντας με αλλαγές. Γενικά στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μία ήττα. Τιμωρημένος ο χαφ Καντίγιο. Αμφίβολος ο χαφ Κεϊρόζ. Τραυματίες οι Μάικον (χαφ), Τζιλ (αμυντικός), Παουλίνιο (χαφ).

Πως προκρίθηκε
Τερμάτισε στην 2η θέση του 5ου ομίλου (2-3-1) πίσω από την Μπόκα Τζούνιορς και μπροστά από Ντεπορτίβο Κάλι, Όλγουέις Ρέντι.

Για την Μπόκα Τζούνιορς οι τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στην Βραζιλία για το Λιμπερταδόρες ήταν άσχημες. Στις τρεις ηττήθηκε και στην άλλη έφερε 0-0 και στη συνέχεια έχασε στα πέναλτι. Δεν σκόραρε σε καμία από αυτές. Γενικά έχει μόλις τρεις νίκες και 6 ήττες στα 10 τελευταία εκτός έδρας στο Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Μπατάλια προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Σάντα Φε για το πρωτάθλημα παίζοντας με αλλαγές. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Σάντσες. Ο επιθετικός Σάλβιο μπήκε αποστολή αλλά είπε το ναι στην Πούμας και πάει προς τα εκεί. Τιμωρημένοι οι Φάμπρα (μπακ), Μεδίνα (χαφ), εκτός ο Παβόν (επιθετικός) που μένει ελεύθερος. Εξέτισε ο Βίλα (επιθετικός).

Πως προκρίθηκε
Τερμάτισε στην 1η θέση του 5ου ομίλου (3-1-2) μπροστά από τις Κορίνθιανς, Ντεπορτίβο Κάλι, Όλγουέις Ρέντι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (2,90)