logo as
   [142] ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 1-0  [164] ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΛΙΡΣΕ ΚΕΜΠΕΝΖΟΝΕΝ 1-0  [163] ΦΑΡΟΥΛ - ΚΛΟΥΖ 2-0  [173] ΡΟΝΤΑ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ 1-0  [131] ΠΟΛΟΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΟΣΝΟΒΙΕΤΣ Final 3-3  [133] ΑΜΣΤΕΤΕΝ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ Β Final 1-4  [135] ΛΕΟΜΠΕΝ - ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ Final 1-2  [159] ΡΟΥΕΝ - ΝΑΝΣΙ 1-1  [161] ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ - ΜΠΑΝΤΕΝ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Διπλό η Ζαλγκίρις!
 5/7/2022

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαλκανί υποδέχετ6αι την Ζαλγκίρις Βίλνιους.

ΜΠΑΛΚΑΝΙ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Το ματς θα γίνει στην πρωτεύουσα του Κοσόβου, Πρίστινα, αντί για την πόλη Σουχερέκε που εδρεύει η Μπαλκανί, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τα κριτήρια αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ. Η Μπαλκανί έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε για πρώτη φορά φέτος το πρωτάθλημα στ Κόσοβο και διασφάλισε την παρθενική συμμετοχή στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αλβανός κόουτς Ιλίρ Ντάζα, πρώην της Παρτιζάνι Τιράνων, ανέλαβε τα ηνία φέτος και καλείται να οδηγήσει τους «οράνιε» σε πορεία έκπληξη.

Η Ζαλγκίρις αποτελεί σταθερή αξία στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Κέρδισε τους δύο πιο πρόσφατους τίτλους, ενώ στις εννιά τελευταία περιόδους μετρά έξι πρωταθλήματα και τρεις δεύτερες θέσεις. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη, ποντάρουν στην απειρία του αντιπάλου για να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Σε πολύ καλή φόρμα στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οδηγεί εκ νέου με άνεση την κούρσα, Τέσσερις συνεχόμενες νίκες ο απολογισμός με όπλο την αξιόπιστη επιθετική λειτουργία και την άνεση στο σκοράρισμα. Στον πάγκο σταθερά ο Βλάντιμιρ Ταεμπούριν από το Καζακστάν που διαθέτει ρόστερ με πολλούς ξένους παίκτες για να κάνουν την διαφορά. Καλύτερη ομάδα και σε πλήρη αγωνιστική δράση η Ζαλγκίρις μπορέι να περάσει νικηφόρα από το Κόσοβο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπαλκανί-Ζαλγκίρις Βίλνιους 2 (2,45)