logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ο Σταθόπουλος στον Ηρόδοτο!
 5/7/2022

Την έψαξαν πολύ την περίπτωση του νέου προπονητή στον Ηρόδοτο και κατέληξαν στην περίπτωση του Στάθη Σταθόπουλου. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ολοκλήρωσε την περασμένη περίοδο με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο, ο οποίος ωστόσο παρά την καλή δουλειά που έκανε, δεν τα βρήκε με τους Κρητικούς στις συζητήσει που έγιναν πρόσφατα σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Οι υπογραφές έπεσαν και η διοίκηση γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον 63χρονο κόουτς που δεν είχε εργαστεί τα 2,5 προηγούμενα χρόνια σχετική ανακοίνωση: «Η ομάδα μας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Στάθη Σταθόπουλο, ξεκινώντας έτσι με τους καλύτερους οιωνούς τις κινήσεις για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Ηροδότου !

Ο κ. Σταθόπουλος διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό καθώς έχει θητεύσει σε πολλές ιστορικές ομάδες της χώρας μας όπως ο Αθηναϊκός, ο Λεβαδειακός, ο Εθνικός Πειραιώς, ο Πανελευσινιακός, ο Ακράτητος, ο Εθνικός Αστέρας, ο Παναιτωλικός, η Καλλιθέα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Θρασύβουλος, η Παναχαϊκή».