logo as
   [954] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ Half 0-1  [953] ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Με φαβορί αλλά…
 5/7/2022

Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Κρουζέιρο και Σαπεκοένσε προβάλουν τα φαβορί για νίκη αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο…

ΙΤΟΥΑΝΟ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ
Ματς από την 14η αγωνιστική είναι το συγκεκριμένο. Η Ιτουάνο μπορεί να ισοφάρισε στο 85’ την Κρισιούμα, αλλά ο αντίπαλος σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις βρήκε και δεύτερο γκολ. Η ομάδα του Ματσόλα Τζούνιορ άφησε πίσω μια 3άδα αγώνων με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, όπου έδειξε πως έχει περιθώρια βελτίωσης. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία. Με ήττες έβγαλε τα 2 τελευταία εντός, ενώ προηγήθηκαν ισάριθμες ισοπαλίες.

Τι να πει κανείς για την Κρουζέιρο με τις 12 νίκες στα 15 παιχνίδια της. Καθάρισε με άνεση και την Βίλα Νόβα με δύο γκολ σε καίρια χρονικά σημεία. Με νίκε έβγαλε η ομάδα του Πετσολάνο τα δύο σερί εντός έδρας ματς. Με no goal έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 3 νίκες. Με τον Ρονάλντο (φαινόμενο) να είναι στην προεδρία, έχοντας από πίσω ομάδα επιχειρηματικών, πάει για οικονομική εξυγίανση κι επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Παραμένει τραυματίας ο εξτρέμ Ράφα Σίλβα.

Εκτίμηση: 2

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ-ΛΟΝΤΡΙΝΑ
Ματς από την 10η αγωνιστική το συγκεκριμένο. Για τη Σαπεκοένσε είχε διπλή σημασία η νίκη επί της Σαμπάιο Κορέα. Πέραν της βαθιάς βαθμολογικής ανάσας ήταν και η πρώτη στα επαγελλματικά πρωταθλήματα, εντός έδρας μετά από 510 ημέρες. Τελευταία νίκη είχε καταγραφεί Ιανουάριο του 2021 στην πρώτη κατηγορία. Χαμόγελα για την ομάδα του Τζίλσον Κλέινα που έβγαλε με γκολ – γκολ τα 3 τελευταία εντός με 1 νίκη, 2 ήττες. Εξέτισαν οι μέσοι Περότι, Κριστιάν. Παραμένουν 6 μακροχρόνια τραυματίες.

Η Λοντρίνα μπορεί να κράτησε πίσω το μηδέν απέναντι στην CSA, αλλά είχε ξανά απογοητευτική δημιουργία κι έτσι δεν σκόραρε. Το θετικό για την ομάδα του Αντίλσον Μπατίστα είναι πως δεν δέχθηκε γκολ μετά από 13 παιχνίδια. Αλλά πρέπει να βρει λύσεις για την επίθεση. Με ήττες έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στις οποίες δεν σκόραρε, έχοντας και μια νίκη. Αμφίβολοι οι βασικοί Σάντος (επιθετικός), Λούκας (μέσος).

Εκτίμηση: Goal





Βαθμολογία 2023