logo as
   [129] ΚΑΠΑ - ΣΑΛΠΑ 1-0  [127] ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΙΛΒΕΣ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στο Μάριμπορ!
 6/7/2022

Σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στην πόλη Μάριμπορ της Σλοβενίας, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σολιγκόρσκ.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ

Η Μάριμπορ που είναι συχνή θαμώνας στα ευρωπαϊκά αλλά είχε μείνει για τρία χρόνια εκτός τίτλου. Τώρα επιστρέφει με φόρα στο υψηλότερο επίπεδο, θέλοντας να διατηρήσει τα ηνία εντός συνόρων και να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έδωσε αρκετά φιλικά προετοιμασίας για να είναι ετοιμοπόλεμη. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς έφερε ισοπαλίες, όλες με γκολ-γκολ.

Η Σολιγκόρσκ είναι η νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας, έχοντας κατακτήσει τους δύο πιο πρόσφατους τίτλους. Με συνέπεια φροντίζει αν ενισχύεται για να αντιπαρέλθει την δεδομένη αντεπίθεση της Μπάτε Μπορίσοφ και των υπόλοιπων ανταγωνιστών εντός των συνόρων, ενώ θέλει και το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Ο Ρώσος προπονητής Σεργκέι Τατσούγιεφ ανέλαβε φέτος τα ηνία για να διατηρήσει ψηλά τους κυανοκίτρινους. Διαθέτει συγκριτικά ποιοτικό ρόστερ με οκτώ ξένους παίκτες, εκ των οποίων τρεις Σέρβοι. Θεωρητικό φαβορί η Μάριμπορ, αλλά καλύτερη επιλογή είναι τα γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μάριμπορ-Σολιγκόρσκ Γκολ-γκολ (1,90)