logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πληρώνει η ισοπαλία!
 6/7/2022

Σε ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στην πόλη Ντουντελάνζ του Λουξεμβούργου, η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Τίρανα.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ-ΤΙΡΑΝΑ

Η Ντουντελάνζ είναι μια σταθερή αξία στο ποδόσφαιρο της χώρας. Πήρε με σχετική άνεση τον τίτλο πέρσι, στην Ευρώπη καταγράφει αξιοσημείωτα για την δυναμική της αποτελέσματα. Ο Πορτογάλος κόουτς Κάρλος Φανγκουέιρο διαχειρίζεται ρόστερ με πολλούς ξένους παίκτες και συγκριτική ποιότητα. Δεν έχει δώσει δείγμα γραφής στην μέχρι τώρα προετοιμασία της αντιμετωπίζοντας πολύ μικρής δυναμικής ομάδες από το Λουξεμβούργο.

Τα Τίρανα είναι η μεγάλη δύναμη του Αλβανικού ποδοσφαίρου, μετρά 26 τίτλους και φέτος επέστρεψαν στον θρόνο. Προοπτική της διοίκησης του Ρεφίκ Χαλίλι είναι να εδραιωθεί εκεί και στις επόμενες σεζόν, και στα πλαίσια αυτά ενισχύθηκε το ρόστερ και με ξένους παίκτες για να κάνουν την διαφορά. Στον πάγκο παραμένει ο Οργκές Σέχι. Δεν πήγε καλά η πρόβα τζενεράλε για τους «κυανόλευκους», καθώς ηττήθηκε με 4-0 από την Φενέρμπαχτσε. Άλλο το επίπεδο της Ντουντελάνς βέβαια, αλλά παραμένει ζητούμενο η βελτίωση στην άμυνα. Περίεργο ματς, δεν θα χαλάσει κανέναν η χρυσοπληρωμένη ισοπαλία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ντουντελάνζ-Τίρανα Χ (3.25)