logo as
   [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ Final 0-2  [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ Final 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Υπάρχουν στηρίγματα!
 26/9/2022

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με οχτώ διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Οι δυο πρώτες κούρσες είναι από την Νότια Αφρική για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα.

Για σήμερα μάλιστα υπάρχουν και 4 ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η, το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ6 από τον 3η μέχρι και την 8η ιπποδρομία.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-5-4..

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 4-1-6-7.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, υπάρχει λογικά το στήριγμα της ημέρας, με την ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ να δείχνει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Από κοντά στην άφιξη οι ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΙΤ, ΣΑΦΦΑΧ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΜΑΚΙΝΛΕΙ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΟΚΤΟΛΑ, ΡΑΜΙΕΛ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1300 μέτρα, ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΑΦΡΑ ΚΑΝΤΑΜΠΡΑ, ΕΝΣΥΑΑΜΠ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΕΞΠΕΚΤΕΙΣΟΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΙΟΝΣΤΑΙΛ. Στην άφιξη θα είναι και οι ΑΛΝΙΤΑΚ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, ο ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως η ΚΟΡΕΝΤΙΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΠΥΛΟΣ, ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ.

8η ιπποδρομία
Τέλος στην 8η ιπποδρομία, ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις, με τον ΖΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ να είναι κοντά στην άφιξη με το ισχυρό φίνις. Δεν αγνοούνται και οι ΓΚΟΟΥ ΠΕΡΠΛ ΝΑΙΤ, ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΙ.

Δείτε live τις ιποποδρομίες στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://horseraces.pamestoixima.gr/el/live-stream