logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με φαβορί αλλά και παγίδες!
 28/11/2022

Αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο σήμερα, με επτά διαδρομές όπου πάντως υπάρχουν ορισμένα στηρίγματα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα, διεξάγονται και δυο κούρσες από την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα από τον ιππόδρομο του Greyville.

Το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η κούρσα.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 1-9-12-11.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1200 μέτρα, η ΚΕΛΙΝΕΑ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία και πάλι από την Νότια Αφρική, η σειρά προτίμησης είναι: 10-1-5-11.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΖΑΓΚΑΝ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΑΖΜΕΡ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη η ΠΡΙΝΣΕΣ ΖΑΝΕΤ ΜΟΥ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1100 μέτρα, ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτος το φίνις. Από κοντά και οι ΕΙΝΤ ΜΙΣΜΠΙΧΕΙΒΙΝΓΚ, ΛΟΣΤ ΟΦ ΛΑΒ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΙΣΟΝ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΚΟΜΠΡΑΙΖ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΊΝ.

7η ιπποδρομία
Στην 7η ιπποδρομία, η ΧΑΙΜΑΝΑ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως η ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΟΥΙΤ ΜΑΡΑΚΙ.