logo as
   [940] ΚΑΛΜΑΡ - ΓΚΑΙΣ 0-1  [937] ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 0-3  [933] ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 2-1  [932] ΑΛ ΦΑΙΧΑ - ΑΛ ΤΑΙ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στην Καλλιθέα!
 30/1/2023

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Καλλιθέα υποδέχεται την Ηλιούπολη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η Καλλιθέα πήρε την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα μπορούσε ακόμα και την νίκη, αλλά δεν άντεξε στην πίεση των τυπικά γηπεδούχων στη Νέα Σμύρνη. Διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες για να προλάβει την Κηφισιά, αλλά πρέπει να εξαλείψει τις γκέλες κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους όπως είναι η Ηλιούπολη. Ο κόουτς Γιώργος Σίμος ζητά ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα. Τα τρία από τα τέσσερα ποιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Ηλιούπολη είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που όμως στέκεται εξαιρετικά στην δεύτερη κατηγορία και καμαρώνει στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Εσχάτως έχει βελτιώσει τις επιδόσεις της στην δημιουργία και την τελική προσπάθεια, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς των «κυανέρυθρων», Νίκος Παντέλης, περιμένει μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, ενώ εξακολουθεί και η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Πλήρης η αποστολή, δεν αλλάζει η πετυχημένη ενδεκάδα. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με άνεση, πολύ ψηλά η απόδοση των γκολ στο «Ελ Πάσο».

ΠΡΟΤΑΣΗ
Καλλιθέα-Ηλιούπολη Γκολ-γκολ (2,45)