logo as
   [875] ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ - ΕΛΣΙΝΚΙ 1-0  [874] ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ 1-0  [868] ΜΙΚΕΛΙΝ ΠΑΛΟΛΙΓΙΑΤ - ΓΙΠΟ Half 1-1  [870] ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΧΕΜΠΑΡ ΠΑΖΑΡΝΤΖΙΚ 2-0  [865] KTΠ - ΑΚΑΤΕΜΙΑ 3-1  [866] ΓΙΑΠΣ - ΣΑΛΠΑ Half 1-2  [864] ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Με την δύναμη της έδρας!
 30/1/2023

Για την πριμέρα της Ισπανίας, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα για να συνεχίσουν να διατηρούνται στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Επιστροφή στα τρίποντα για τη Βιγιαρεάλ έστω και δύσκολα, αφού κέρδισε τη Χιρόνα με πέναλτι στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέταρτη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές που είναι αήττητη. Πέμπτο under 2.5 γκολ στα επτά τελευταία ματς. Τρία GG εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Τραυματίστηκε και ο στόπερ Κουένκα. Αναμένεται να είναι ξανά εκτός Φεμενία, Αλμπιόλ (αμυντικοί), Κοσελίν, Πεντράθα (μέσοι). Σίγουρα εκτός παραμένει ο μέσος Λο Σέλσο. Πλήγμα η αποχώρηση του επιθετικού Τζάκσον, στην Αγγλία συνεχίζει και ο επιθετικός Ντανζουμά.

Δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στη φορμαρισμένη Σοσιεδάδ η Ράγιο Βαγιεκάνο και έχασε στην έδρα της με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. Έχει μόνο μία νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, αλλά παραμένει σταθερά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τρίτο ΝG και under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς. Ο κόουτς Αντόνι Ιραόλα δεν υπολογίζει ούτε στο ματς αυτό τον φορ Ραούλ Ντε Τομάς, εκτός ξανά και ο Όσκαρ Βαλεντίν.

Εκτίμηση: 1+Over





Βαθμολογία 2023-24