logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό
 31/1/2023

Στην Πόλη αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας την Φενερμπαχτσέ. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκη, με τους «ερυθρόλευκους» να παρατάσσονται σίγουρα χωρίς τον Κώστα Σλούκα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σε κρίση διαρκείας η Φενέρ με 7 ήττες στα 11 τελευταία. Αλλά παραμένει ψηλά καθώς ήταν καιρό μόνη στην πρώτη θέση μιας και παραμένει μια σοβαρή και ακριβή ομάδα που έχει μπει σε νέα εποχή με τον Ιτούδη από φέτος(και του Καλάθη και του Κώστα Αντ πια). Και αν και δεν τρομάζει είναι έμπειρη και με κόσμο και πάντα στα φαβορί για τα πλέι οφ.

Εντυπωσιακή αρχή με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Εχει σοκ μέσα με Μπασκόνια και Παρτίζαν και έχασε εύκολα 91-77 στην ουραγό Βιλερμπάν με 13-0 στην αρχή και δεν αντέδρασε ποτε! Με απουσίες είχε συντριβεί στο ΣΕΦ 94-67! Στη λίγκα της 82-69 την Μπουγιουκτσεμετσέ.

Στην κορυφή και σε φόρμα ο Ολυμπιακός σε μια χρονιά που μπήκε φουριόζος καθώς είναι ίδια ομάδα με πέρσι που με την κορυφαία άμυνα και έδρα στην διοργάνωση έφτασε Φ4. Εξαιρετικη χημεία,ισχυρή φροντ λάιν και νίκησε εκτός έδρας τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όμως έχασε εντός από την Βαλένθια από +16 και τον Αστέρα και δεν έχει τόσο δυνατή έδρα φέτος.

Εχει διαλύσει με 50π(!) την Βίρτους Μπ εντός και την Φενέρ με 30! Αλλά έχασε στην Βιλερμπάν από +21 !Εχει την καλύτερη επίθεση. Χάνει διαφορές πολλές φορές προσέχουμε. Με 5 νίκες στα 6 τελευταία.Από -11 στο +15 και τελικά 95-89(73-69)την Μακάμπι εντός. Εκτός ο Σλούκας, αμφίβολος ο Πίτερς.

Εκτίμηση: Over