logo as
   [859] ΟΚΑΙΑΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Με στηρίγματα και... παγίδες!
 31/1/2023

Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα με επτά διαδρομές, διεξάγεται σήμερα στο Μαρκόπουλο. Σε αρκετές εξ’ αυτών, οι εγγραφές είναι λίγες, αλλά οι περισσότερες κούρσες δείχνουν «ανοιχτές», κάτι που υπόσχεται χρήμα στους νικητές ειδικά για τα πολύπλοκα στοιχήματα.

Το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η, το ΣΚΟΡ6 από τον 2η μέχρι και την 7η ιπποδρομία ενώ υπάρχει και ΣΚΟΡ3 που παίζεται από την 1η μέχρι και την 3η.

1η ιπποδρομία
Στην πρώτη κούρσα, ο ΕΝΣΥΑΑΜΠ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και λογικά θα είναι το φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΑΜΠΥΦΕΡΒΑΙΝ.

2η ιπποδρομία
Στην δεύτερη κούρσα και τα 1400 μέτρα, ο ΙΜΝΤΑΑΝΤ έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και μπορεί την νίκη. Από κοντά οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ, ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ.

3η ιπποδρομία
Στην τρίτη ιπποδρομία, ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΚΑΜΑΡΙ θα παλέψουν για την νίκη. Από κοντά στην άφιξη και ο ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ.

4η ιπποδρομία
Στην 4η κούρσα, ο ΓΟΥΙΤΝΕΡ έχει την ποιότητα για να πετύχει τη νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΑΛΝΤΑΜΠΡΑ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη ο ΜΠΡΑΙΤ ΜΠΛΟΣΣΟΜ.

5η ιπποδρομία
Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΠΥΛΟΣ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΣΟΣΣΟΥΝΤΙΟ, ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ και ΜΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

6η ιπποδρομία
Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον ΠΡΟΣΙΤ αν οδηγήσει, με κυριότερο αντίπαλο τον ΑΜΠΙΕΝΤ. Στην άφιξη θα είναι και ο ΑΡΙΩΝΑΣ.

7η ιπποδρομία
Τέλος, στην 7η ιπποδρομία, ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ είναι εκ των φαβορί για την νίκη. Ίσως ο ΖΑΓΚΑΝ να μπορεί να απειλήσει, κοντά στην άφιξη και οι ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ, ΦΙΓΑΛΟΣ.