logo as
   [953] ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Half 0-0  [955] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ Half 1-1  [954] ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ Half 0-2  [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ Half 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα στα βαριά… χαρτιά!
 4/2/2023

Αρκετά σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την πρέμιερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος Αρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εβερτον, με στόχο να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες της, ενώ η Μαν. Γιουν έχει θεωρητικά εύκολο έργο, υποδεχόμενη την Κρίσταλ Πάλας.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Έβερτον άλλαξε προπονητή με τον παλιό κόουτς της Μπέρνλι Σον Ντάις να αντικαθιστά τον Φρανκ Λάμπαρντ, μετά την πτώση στην επικίνδυνη ζώνη με το χειρότερο σερί της από το 1994, με οκτώ ματς χωρίς νίκη και έξι ήττες σε επτά ματς (τρεις συνεχόμενες). Εντός έδρας έχει μόνο δύο νίκες φέτος, αμφότερες όμως χωρίς να δεχτεί γκολ. Eκτός οι μπακ Κιν, Πάτερσον, Γκόντφρι και οι μέσοι Γκάρνερ, Τάουνσεντ, Ντουκουρέ, στη Νιούκαστλ ο καλός εξτρέμ Γκόρντον.

Η Άρσεναλ έμεινε εκτός Κυπέλλου με ήττα 1-0 στην έδρα της Σίτι, αλλά στο πρωτάθλημα πετάει με αήττητο 13 αγώνων (11 νίκες, 2 ισοπαλίες). Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έχει δεχτεί πρώτη γκολ στο πρωτάθλημα μόνο σε τέσσερα ματς, ενώ ο Όντεγκααρντ σκοράρει σε τρία σερί ταξίδια πρωταθλήματος. Εκτός ο επιθετικός Ζεσούς, ο μέσος Ελνένι και ο εξτρέμ Νέλσον, αμφίβολοι οι μέσοι Πάρτεϊ, Σμιθ Ρόου, πήρε τον μπακ Κίβιορ (Σπέτσια) και τον μέσο Ζορζίνιο (Τσέλσι).

Εκτίμηση: 2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ
Η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ κέρδισε 2-0 εντός τη Νότιγχαμ και προκρίθηκε τελικό Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη δύο αγωνιστικές σε αγώνες που προηγήθηκε. Έχει 13 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις 12 σκοράροντας 2+ γκολ. Ο Ράσφορντ 6 γκολ σε 6 ματς πρωταθλήματος. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπάτλαντ, ο μπακ Νταλότ και οι μέσοι Έρικσεν, Φαν Ντε Μπέικ, αμφίβολος ο μέσος ΜακΤόμινεϊ, αποκτήθηκε από Μπάγερν ο μέσος Σάμπιτσερ.

Η Πάλας δεν έχει νίκη τέσσερις αγωνιστικές με δύο σερί ισοπαλίες, η μία με τη Γιουνάιτεντ εντός έδρας, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έχει καλή προϊστορία με τη συγκεκριμένη αντίπαλο εκτός τα τελευταία χρόνια, με επτά πόντους στα τελευταία τέσσερα ταξίδια της. Εκτός οι μπακ Φέργκιουσον, Άντερσεν και ο μέσος ΜακΆρθουρ, σοβαρή απώλεια ο αρχισκόρερ Ζάχα, πήρε τους μέσους Αχαμαντά (Στουτγκάρδη) και Λοκονγκά (Άρσεναλ).

Εκτίμηση: 1/1





Βαθμολογία 2023-24