logo as
   [912] ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΛΑΝΕΡΟΣ 1-4  
 
 
 
 
 
 
 

Φουλ για Στοκχόλμη!
 11/5/2017

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΘΕΛΤΑ 
Φεύγοντας από "Μπαλαϊδος" με το 1-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε αυτομάτως προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που στο "Ολντ Τράφορντ" μετράει 6/6 νίκες - η μία σε παράταση! Ο Μουρίνιο δεν σνομπάρει τη διοργάνωση, όπως άλλοι στο Νησί, γνωρίζοντας πως είναι ο πιο... βατός δρόμος για τους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ιδίως μετά το κυριακάτικο 2-0 από την Άρσεναλ στην Πρέμιερ. Οι απουσίες των Ρόχο (στόπερ), Σο (αρ.μπακ) και Ιμπραχίμοβιτς (φορ) είναι πλέον μόνιμες. Ο δεξ.ακραίος Γιανγκ δεν έπαιξε την Κυριακή και είναι αμφίβολος. Υγιείς πλέον οι στόπερ Τζόουνς και Σμόλινγκ.

Η Θέλτα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός ημιτελικού και το εις βάρος της 1-0 με κορυφαίο τον γκολκίπερ ήταν τιμητικό. Σε ανάλογη θέση είχε βρεθεί στη φάση των 32 χάνοντας με το ίδιο σκορ από τη Σαχτάρ και παίρνοντας την πρόκριση στην Ουκρανία μετά από παράταση. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Μόνο θετικό ότι έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός. Τέταρτη σερί ήττα στην Ισπανία το κυριακάτικο 3-0 από τη Μάλαγα. Ο χαφ Ερνάντες έχει χτυπήσει και είναι οριακά. Σοβαρά τραυματισμένος ο επιθετικός Ρόσι, δεν μπορεί να βοηθήσει. Ξεκουράστηκαν την Κυριακή οι Βας (χαφ), Σίστο (εξτρέμ), Άσπας (επιθετικός).
Πρώτος αγώνας:  Θέλτα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 Ο Ράσφορντ θύμισε... Μπέκαμ, πέτυχε φάουλ-γκολ (67') και η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Θέλτα στο Βίγκο.
Πιθανές συνθέσεις: 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά – Φέλτμαν, Σάντσεζ, ντε Λιχτ, Φιρχέφερ – Κλάασεν, Σούνε, Ζίγιεκ – Τραορέ, Ντόλμπεργκ, Γιουνές 
Θέλτα: Αλβάρεθ – Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι Κάστρο – Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες – Βας, Ασπας, Σίστο – Γουιντέντι  
Eκτίμηση 1/1