logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Για πάντα Βασίλισσα!
 3/6/2017

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 12η φορά στην Ιστορία της η Ρεάλ Μαδρίτης. Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (20΄,64΄) και ένα του Κασεμίρο (61΄) και του Ασένσιο (90΄) η «Βασίλισσα» νίκησε 4-1 τη Γιουβέντους και έγινε η πρώτη ομάδα που υπερασπίζεται το Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από την Γιουβέντους και με τον CR να σκοράρει δύο φορές, έγινε η πρώτη ομάδα που κρατά τον τίτλο της στο Champions League. Η Γιουβέντους στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος όταν και ισοφάρισε αλλά στο δεύτερο μέρος υπέστη αρνητικό makeover και υπέκυψε στους Merengues που έδειξαν απίστευτη φυσική κατάσταση μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η Ρεάλ φόρεσε το στέμμα για 12η φορά στην ιστορία, ενώ οι Bianconeri πήγαν το αρνητικό τους ρεκόρ στις μόλις 2 κατακτήσεις σε 9 τελικούς στην κορυφαία διοργάνωση, δεχόμενη 4 γκολ ενώ στα 12 προηγούμενα ματς, είχε δεχθεί 3. Πρώτος παίκτης με γκολ σε τρεις τελικούς ο Ρονάλντο, που με τα δύο γκολ έγινε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης για 6η φορά, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτσάλι (66΄ Κουαντράδο), Μπονούτσι, Ντάνι Αλβες, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (70΄ Μαρκίζιο), Ντιμπάλα (78΄ Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ιγκουαϊν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος (89΄ Μοράτα), Μόντριτς, Ισκο (82΄ Ασένσιο), Μπενζέμα (77΄ Μπέιλ), Ρονάλντο.