logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αφεντικό η Γιουνάιτεντ
 17/10/2017

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Με αναπληρωματικούς νίκησε δύσκολα την Ολιανένσε στο κύπελλο! Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Στο πρωτάθλημα είναι στο -5 και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει δύο ήττες. Ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να μπει στην μάχη της πρόκρισης αλλά η εικόνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Τιμωρημένος για τον αγώνα είναι ο Αντρέ Αλμέιντα και μένει εκτός ενώ μαζί με τις απώλειες των Ζαρντέλ και Ελισέου τα προβλήματα στην άμυνα είναι αρκετά και σημαντικά. Λείπουν ακόμη ο επιθετικός Ζόνας και ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ.

Έπαιξε αμυντικά στον αγώνα με την Λίβερπουλ και κατάφερε να πάρει εύκολα την ισοπαλία στο Άνφιλντ. Αήττητη για έντεκα αγώνες φέτος η Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο. Στα οκτώ από αυτά έχει κρατήσει και το μηδέν αμυντικά ενώ μόνο στο Άνφιλντ δεν σκόραρε! Μετά τον Πογκμπά χτύπησε και ο αντικαταστάτης του Φελαΐνι και ο Μουρίνιο έβαλε στην θέση τον Ερέρα στον αγώνα με την Λίβερπουλ. Λογικά θα τον κρατήσει εκεί και στην Πορτογαλία. Εκτός αγώνων είναι και οι τραυματίες Ρόχο, Κάρικ και Ιμπραχίμοβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over

ΤΣΣΚΑ Μ. – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Με την δύσκολη νίκη στην έδρα της Κράσνονταρ με 1-0 για το πρωτάθλημα μείωσε την διαφορά από την κορυφή και την Ζενίτ στους τέσσερις βαθμούς. Κυρίως βελτίωσε την ψυχολογία της ενόψει ενός εξαιρετικά σημαντικού ματς που έχει μεγάλη σημασία αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση. Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει νίκη εντός έδρας στα τελευταία έξι ματς (...τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες) από τον Σεπτέμβριο του 2015! Η σημαντική απώλεια του κόουτς Γκοντσαρένκο είναι ο επιθετικός μέσος Τζαγκόεφ ο οποίος είναι τραυματίας.

Με το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ και με αλλαγές νίκησε την Λουγκάνο για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στο Ελβετικό πρωτάθλημα στους πέντε βαθμούς. Η ομάδα του Ραφαέλ Βικί μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπενφίκα πάει στην Μόσχα για να κάνει βήμα πρόκρισης. Αν πάρει αποτέλεσμα γίνεται μεγάλο φαβορί. Δεν έχει νίκη στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ (...τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες). Από την άμυνα λείπουν οι βασικοί Μπαλάντα, Πασέκο και ο βασικός φορ Φαν Βόλφσβινκελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X