logo as
   [936] ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ 52 ΠΛΟΙΕΣΤΙ Half 1-0  [935] ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΟΝΤΡΑ ΟΠΟΛΕ Half 0-1  [933] ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ Half 2-0  [934] LKP ΜΟΤΟΡ ΛΟΥΜΠΛΙΝ - ΣΧΡΟΜΠΡΙ ΓΚΛΟΓΚΟΒ Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μετράει δυνάμεις η ΑΕΚ
 19/10/2017

ΜΙΛΑΝ – ΑΕΚ

Η Μίλαν προέρχεται από έξι σερί νίκες στην Ευρώπη και δείχνει ότι είναι αφεντικό στον όμιλο. Όμως οι εγχώριες υποχρεώσεις δεν πηγαίνουν καλά για την ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα, που έχασε το ντέρμπι του Μιλάνου με 3-2 από την Ίντερ και έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα από την οποία έχει ηττηθεί στο παρελθόν στην Ευρώπη, όχι όμως εντός έδρας. Αμφίβολος ο πολύτιμος επιθετικός Κάλινιτς και ο μπακ Αντονέλι, εκτός ο μπακ Κόντι.

Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη στον όμιλο, γλιτώνοντας στο τέλος την ήττα από την Αούστρια Βιέννης. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν αλλά τελευταία προβληματίζει, καθώς έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς στην Σούπερ Λιγκ, σώζοντας στο τέλος έναν πόντο απέναντι στην Ξάνθη των εννέα παικτών (1-1) και πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο Μιλάνο όμως δεν έχει τίποτα να χάσει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Εκτός οι Γιακουμάκης (επιθετικός), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς (μπακ) και Κονέ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΕΚΑ

Η Αούστρια έμεινε ζωντανή για την πρόκριση με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θέλει οπωσδήποτε νίκη απέναντι στην Ριέκα, έχοντας μείνει χωρίς επιτυχία για έξι σερί εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ έκανε κακή εμφάνιση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Αυστρίας, χάνοντας με 3-0 στην έδρα της Στουρμ Γκρατς και καλείται να ανεβάσει την απόδοσή της. Αμφίβολος ο μπακ Μάρτσινκο, προβλήματα για τους μπακ Βέστερμαν, Μπόρκοβιτς και Ρούαν, εκτός οι Χάτζικιτς (βασικός τερμ.), Άλμερ (τερμ.), Γκρούνβαλντ, Βενούτο, Ντεμάκου (μέσοι).

Η Ριέκα έχει κάνει κακό ξεκίνημα με δύο ήττες, ενώ συνολικά έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της, μένοντας για έξι σερί ματς στην Ευρώπη χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ματίαζ Κεκ, προέρχεται και από ήττα στο πρωτάθλημα Κροατίας, καθώς έχασε με 1-0 στην έδρα της Ίστρα και είναι πέντε πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής τόνισε μετά την ήττα πρωταθλήματος ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαν τύχη στην τελική προσπάθεια.

EKTIMHΣΗ: Over