logo as
   [952] ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ - ΚΟΚΙΜΠΟ ΟΥΝΙΔΟ 0-1  [946] ΓΚΟΥΜΠΙΟ - ΤΟΡΕΣ 1903 Final 1-0  [945] ΒΙΣ ΠΕΖΑΡΟ 1898 - ΛΟΥΚΕΖΕ Final 1-3  [949] ΠΑΝΤΟΒΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΤΕΖΕ 1932 Final 2-1  [950] ΦΕΡΜΑΝΑ - ΡΙΜΙΝΙ 1912 Final 3-2  [948] ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΙΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΛΤΣΙΟ Final 2-3  
 
 
 
 
 
 
 

Το άγχος στη Κοπεγχάγη
 6/12/2017

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Η Κοπεγχάγη θέλει νίκη και να χάσει η Λοκομοτίβ στο άλλο ματς. Αν η νίκη είναι 1-0, 2-1 ή 3-2 και φέρει ισοπαλία η Λοκομοτίβ χάνει στην 3πλή ισοβαθμία. Αν όμως νικήσει με 1 γκολ διαφορά με σκορ 4-3 και πάνω και φέρει ισοπαλία η Λοκομοτίβ περνάει! Αν νικήσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω και φέρει ισοπαλία η Λοκομοτίβ, πάλι περνάει. Εχει 9 νίκες, 3 ισοπαλίες στα 13 τελευταία εντός ευρωπαϊκά ματς. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Νόρτζελαντ. Για την ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν έχει 1 νίκη και 3 ήττες στα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα Δανίας όπου έχει χάσει την μαχη του τίτλου. Γίνεται λόγος για κρίση. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Για τη Σερίφ κάνει και η ισοπαλία ή απλά να ηττηθεί η Λοκομοτίβ στο άλλο ματς. Αν χάσει και νικήσει η Λοκομοτίβ μένει εκτός στην ισοβαθμία με την Κοπεγχάγη (μεταξύ τους ματς). Αν χάσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω και φέρει ισοπαλία η Λοκομοτίβ αποκλείεται στην 3πλή ισοβαθμία. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά και έρθει ισόπαλο το άλλο ματς περνάει στην 3πλή ισοβαθμία. Στα 7 φετινά ευρωπαϊκά της ματς στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αήττητη, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ συνολικά! Στις 26 Νεομβρίου έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς, όπου έχασε 1-0 εντός από την Σπεράντα Νισπορένι για το πρωτάθλημα Μολδαβίας. Υπάρχει διακοπή ενώ είναι στην κορυφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Η Φάσταβ Ζλιν έχασε στην έδρα της Σέριφ και απώλεσε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Μπόχουμιλ Πάνικ, στο πρωτάθλημα Τσεχίας έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπρνο και είναι στο μέσο της βαθμολογίας. Για άλλο ένα ματς θα αγωνιστεί στο γήπεδο «Άντερ» του Όλομουτς. Η Φάσταβ Ζλιν δεν έχει κερδίσει ακόμα παιχνίδι στην φετινή διοργάνωση, ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Δεν έχει όμως ηττηθεί στην έδρα της, μετρώντας δύο ισοπαλίες. Αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπογκέλ.

Η Λοκομοτίβ θέλει νίκη για να είναι σίγουρα στους «32». Η ομάδα του Γιούρι Σέμιν, πρωτοπόρος στην Ρωσία, θα περάσει με οποιδήποτε αποτέλεσμα αν δεν κερδίσει η Κοπεγχάγη την Σέριφ, ενώ με ισοπαλία δεν θέλει νίκη των Δανών με ένα γκολ διαφορά και ταυτόχρονα τουλάχιστον τέσσερα γκολ από την Η Λοκομοτίβ έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια για ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα και σκοράροντας συνολικά 16 φορές.

EKTIMHΣΗ: 2