logo as
   [942] ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΜΑΛΜΕ Final 0-1  [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Σοκ για Λυών!
 16/3/2018

Εξαιρετική στο «Παρκ Ολιμπίκ» η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατάφερε να νικήσει με 3-2 τη Λιόν και να πάρει τεράστια πρόκριση στους «8» του Europa League. Ανατροπή και πρόκριση η Αρσεναλ. 

Η γαλλική ομάδα είχε νικήσει 1-0 στη Ρωσία, ωστόσο, δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα που είχε, με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να καλύψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.
Η Σάλτσμπουργκ έκανε τη... μισή δουλειά στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με το 2-1 επί της Ντόρτμουντ και το βράδυ της Πέμπτης την ολοκλήρωσε με το 0-0 που απέσπασε στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα» απέναντι στους Βεστφαλούς. 
Με δύο νίκες απέναντι στη Μίλαν προκρίθηκε η Αρσεναλ. Μετά το 2-0 στο «Σαν Σίρο» οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 3-1 και στο «Εμιρέιτς» και απόλυτα δικαιολογημένα θα συνεχίσουν στη διοργάνωση, όντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. 

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «8» της διοργάνωσης είναι οι ακόλουθες: Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Λάτσιο (Ιταλία), Λειψία (Γερμανία), Άρσεναλ (Αγγλία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία).
Οι πρώτοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 5 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (12/04).