logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Φουλ για το 13ο η Bασίλισσα!
 2/5/2018

Σε ένα απίθανο ματς στο Bernabeu, η Μπάγερν προηγήθηκε και έβαλε πολύ δύσκολα στην Ρεάλ, η οποία όμως είχε το σθένος να κρατήσει το 2-2 και να πάει στο Κίεβο για το 13ο στέμμα της ιστορίας της!

Η Βασίλισσα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει άστρο... Οι Merengues πέρασαν δύσκολα από την Μπάγερν, όμως με πρωταγωνισή τον Καρίμ Μπενζεμά - που έβαλε και τα δύο γκολ - κατάφεραν να κρατήσουν το 2-2, το οποίο σε συνδυασμό με το 1-2 του Μονάχου τους έκλεισε εισιτήρια για το Κίεβο. 
Καλύτεροι σε γενικές γραμμές ήταν οι Βαυαροί, που έπαιξαν με ψυχή και έχουν παράπονα για πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους για χέρι του Μαρσέλο. Δεν έπεισαν αγωνιστικά Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σκόραρε και δεν πανηγύρισε ο Χάμες Ροδρίγες.

Εκανε το 9x9 στα νοκ-άουτ του Champions League ο Ζιζού, που έγινε ο δεύτερος μετά τον Μαρσέλο Λίπι που πάει σε τρεις σερί τελικούς στην κορυφαία διοργάνωση. Στις 26 Μαΐου στο Κίεβο θα διεκδικήσουν την τρίτη σερί «κούπα» του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ ή στην Ρόμα, που παίζουν το βράδυ της Τετάρτης (2/05).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (72΄ Μπέιλ), Μόντριτς, Μαρσέλο, Λούκας Βάσκεθ, Ασένσιο (88΄ Νάτσο), Κόβατσιτς (73΄ Κασεμίρο)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιουπ Χάινκες): Ούλραιχ, Χούμελς, Σίλε, Τιάγκο, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Χάμες Ροντρίγκες (83΄ Χάβι Μαρτίνεθ), Τολισό (75΄ Σάντρο Βάγκνερ), Μίλερ, Αλάμπα, Κίμιχ