logo as
   [240] ΣΚΟΒΝΤΕ - ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ 1-0  [238] ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1-0  [254] ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΛΤΙΚ 1-0  [247] ΟΛΝΤΑΜ - ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ 1-0  [234] ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ Half 0-0  [232] ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ FC - ΣΙΔΝΕΙ 1-0  [236] ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΒΕΧΕΝ 1-0  [346] ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ - ΜΠΡΟΜΛΕΙ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

To χρέος της η Ρεάλ
 7/11/2018

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Βικτόρια Πλζεν κατάφερε να σκοράρει στη Μαδρίτη και μάλιστα στα τελευταία λεπτά πίεζε για την ισοφάριση, δίχως αποτέλεσμα. Μπορεί να έχασε, αλλά ήταν ανταγωνιστική και αυτό δίνει κουράγιο εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Η τσεχική ομάδα βρίσκεται, βέβαια, στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό και αν χάσει και νικήσει η Ρόμα, θα πρέπει να αρκεστεί στο κυνήγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Πολλά τα κενά στην άμυνα, στο πρωτάθλημα πέρασε (1-0) με δυσκολία από την έδρα της Μπάνικ Οστράβα, βρίσκεται στην κορυφή, ισόβαθμη της Σλάβια Πράγας. Εντός με ισπανικές ομάδες έχει 1-1-0.  Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι μέσοι Κόλαρ και Κόβαρικ, δεν έχουν προκύψει απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε με σχετικό άγχος τη νίκη επί της Βικτόρια Πλζεν στο προ δύο εβδομάδων ματς, το οποίο τη βρήκε σε κάκιστη περίοδο. Στη συνέχεια συνετρίβη από την Μπαρτσελόνα (5-1) και απολύθηκε ο τεχνικός Τζούλεν Λοπετέγκι, με τον Σαντιάγκο Σολάρι από τη Β' ομάδα να αναλαμβάνει. Με αυτόν νίκησε σε Κύπελλο (4-0 τη Μελίγια) και πρωτάθλημα (2-0 τη Βαγιαδολίδ), αν και στο τελευταίο ματς ήταν απλά τυχερή (απογοητευτική απόδοση). Με νίκη κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης και ουσιαστικά θα επικεντρωθεί στο να πάρει την πρωτιά. Στην Τσεχία (ή Τσεχοσλοβακία) έχει απολογισμό 1-2-2. Τραυματίας είναι ο αμυντικός Καρβαχάλ, αμφίβολοι οι αμυντικοί Μαρσέλο, Βαράν και ο επιθετικός Ντίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΟΜΑ

Στο ουδέτερο «Λουζνίκι» της Μόσχας το ματς, εκεί παίζει για εισπρακτικούς λόγους. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη Ρώμη, κινήθηκε σε «ρηχά νερά», λογική ήττα. Η ρωσική ομάδα, πάντως, πήρε τέσσερις βαθμούς στα πρώτα δύο ματς και διεκδικεί την πρόκριση με αξιώσεις, αν νικήσει θα ανέβει στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας ό,τι και να γίνει στο άλλο ματς. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Ντινάμο Μόσχας στο ντέρμπι και βρίσκεται στα όρια της πρώτης πεντάδας. Εντός έδρας με ιταλικές ομάδες έχει 1-1-3. Δεν θα αγωνιστούν αυτή τη φορά ο πολύπειρος πορτιέρε Ακινφέεφ, ο μέσος Μπίστροβιτς και ο επιθετικός Ερνάντες.

Η Ρόμα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με τον Εντίν Τζέκο να φτάνει τα πέντε γκολ, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Εκμεταλλεύτηκε άριστα την έδρα της και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν νικήσει και στη ρωσική πρωτεύουσα θα έχει κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης στους «16». Στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο τελευταίο έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας! Στο Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από πέντε σερί εκτός έδρας ήττες. Εκτός ο αρχηγός, μέσος, Ντε Ρόσι, ο αμυντικός Λούκα Πελεγκρίνι, ενώ αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Περότι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2