logo as
   [152] ΑΒΡΑΝΣ - ΣΑΤΟΡΟΥ Final 1-0  [200] ΝΙΣ - ΛΟΡΙΑΝ 1-0  [184] ΡΑΚΟΒ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ Half 0-0  [157] ΟΡΛΕΑΝ - ΝΙΜ Final 0-1  [172] ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - OSS 2-0  [161] ΜΠΕΛΙΝΤΣΟΝΑ - ΜΠΑΝΤΕΝ 3-0  [180] ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ Half 0-1  [185] ΖΝΙΤΣΖ ΠΡΟΥΣΖΚΟΒ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ Half 2-0  [197] ΚΑΛΙΑΡΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Θέλει εκδίκηση ο ΠΑΟΚ!
 8/11/2018

ΒΙΝΤΙ – ΠΑΟΚ

Στο ουδέτερο «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης το ματς, απέχει 36 χλμ. από τη φυσική έδρα της Βίντι. Η ουγγρική ομάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά, τακτικά, στο ματς της Θεσσαλονίκης και πήρε την πολύτιμη νίκη που τη φέρνει στη δεύτερη θέση, μαζί με τον ΠΑΟΚ και την ΜΠΑΤΕ! Μετά τα πρώτα δύο ματς έδειχνε χαμένη, αλλά τώρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, αρκεί να νικήσει την ελληνική ομάδα. Υπάρχει αισιοδοξία, ενώ στο πρωτάθλημα πέρασε άνετα από την έδρα της Πάξι (4-0) και ανέβηκε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα, αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του στην Τούμπα απέναντι στη Βίντι, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, σπασμωδική η όποια αντίδρασή του. Παραμένει στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς, αλλά πλέον έχει... συγκάτοικους τις Βίντι και ΜΠΑΤΕ και θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγει την ήττα ώστε να διατηρήσει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης (με νίκη γίνεται αυτόματα το φαβορί). Στο πρωτάθλημα έχασε τους πρώτους βαθμούς (1-1 με Ατρόμητο εκτός), αλλά είχε ευκαιρίες, όπως και παράπονα από τη διαιτησία. Παραμένει στην κορυφή. Δεν έχει νίκη με ουγγρικές ομάδες (0-2-1). Εκτός δράσης ο βασικός μέσος Μαουρίτσιο, αμφίβολος ο βασικότατος πορτιέρε Πασχαλάκης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2


ΜΠΑΤΕ – ΤΣΕΛΣΙ

Η ΜΠΑΤΕ δεν κατάφερε να ορθώσει ανάστημα στο Λονδίνο, δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο από την Τσέλσι και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια. Δεύτερη συναπτή ήττα στον όμιλο, παραμένει στους τρεις βαθμούς, αλλά ΠΑΟΚ και Βίντι δεν τα έχουν πάει καλύτερα, οπότε διατηρεί πιθανότητες πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας νίκησε δύσκολα (1-0) τη Νέμαν Γκρόντνο κι εξασφάλισε ακόμη έναν εγχώριο τίτλο και μάλιστα με άνεση. Απέναντι σε αγγλικές ομάδες έχει μόλις μία νίκη (και πέντε ήττες), μάλιστα εκτός έδρας (1-0 την Εβερτον). Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα, αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο εντός έδρας ματς με την ΜΠΑΤΕ κι έφτασε στο 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, άνετη νίκη. «Τρία στα τρία» για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει τυπικά την πρόκριση και ουσιαστικά και την πρωτιά (την παίρνει με νίκη και «Χ» στο Βίντι – ΠΑΟΚ). Το βάρος, βέβαια, πέφτει στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε πρόβλημα μόνο για ένα ημίχρονο, αλλά έφτασε στο 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής. Ταξιδεύει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Λευκορωσία. Αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων δίνεται ο ενίοτε βασικός φορ Ζιρού, αν και το βασικό μέλημα του τεχνικού τιμ είναι να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα.

EKTIMHΣΗ: 2-3 Γκολ